Kasa Toplama İçin Yardım

eciabi

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar sıfırdan kasa topluyorum aldığım parçaları yazıyorum, almadiklarim için soru işareti koyacağım tavsiyeniz varsa çok memnun olurum

Ekran Kartı: Sparkle Intel arc b580
İşlemci: AMD ryzen 5 7500f
Ssd: Kingston 1tb
PSU: Asus tuf gaming 750w 80 plus bronze
Kasa: Vento neptune vg07f tempered glass adreslenebilir rgb 3ad120mm mod tower kasa
Anakart: ?
Ram: ?
Soğutma: ?

Anakart için 5-10k arası, ram için 10 k civarı ve soğutma için 3-4k arası bütçem var. Şimdiden teşekkür ederim beyler

Hocam psuyu kaça aldınız?
Anakart nzxt b850
Ram 2.el de olur 6000mhz cl30-36 ya da patriot viper
peerless assasins

Psuyu 3400 liraya aldım hocam geçenki vatan indiriminden. Uygundu bence. Ekran kartı hakkında ne düşünüyorsumuz ? Onu da geçen aylarda 11.950ye almıştım.

Psuyu 3400 liraya aldım hocam geçenki vatan indiriminden. Uygundu bence. Ekran kartı hakkında ne düşünüyorsumuz ? Onu da geçen aylarda 11.950ye almıştım.
Alternatifi yok ekran kartının hocam güzel yani

Alternatifi yok ekran kartının hocam güzel yani
4060ti a yakın diye duymuştum. Ayrıca komple fiyat bilgisi vereyim;
Kasayi 900 civarına
Ssdyi elimde fazladan vardı
İşlemciyi 6000e yakın bı fiyata almıştım 3 ay önce 0
Soğutma için ne takmak mantıklı olur bı öneriniz var mı ?

4060ti a yakın diye duymuştum. Ayrıca komple fiyat bilgisi vereyim;
Kasayi 900 civarına
Ssdyi elimde fazladan vardı
İşlemciyi 6000e yakın bı fiyata almıştım 3 ay önce 0
Soğutma için ne takmak mantıklı olur bı öneriniz var mı ?
Iyi almışsın hocam soğutucu önerdim yukarıda fakat 4,6 borulu bir soğutucu da yeterli olur .

Arkadaşlar sıfırdan kasa topluyorum aldığım parçaları yazıyorum, almadiklarim için soru işareti koyacağım tavsiyeniz varsa çok memnun olurum

Ekran Kartı: Sparkle Intel arc b580
İşlemci: AMD ryzen 5 7500f
Ssd: Kingston 1tb
PSU: Asus tuf gaming 750w 80 plus bronze
Kasa: Vento neptune vg07f tempered glass adreslenebilir rgb 3ad120mm mod tower kasa
Anakart: ?
Ram: ?
Soğutma: ?

Anakart için 5-10k arası, ram için 10 k civarı ve soğutma için 3-4k arası bütçem var. Şimdiden teşekkür ederim beyler
Ana kart asus b650m r düşüne bilirsin veya mk soğutma olarak msi ın aa13 alabilirsin ram ee hangisi indirime girerse cl 36 6000mhz olsun yeterli

Geri