🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 328tl + Mini Bel Çantası Hediye!

Lila çokta kötü durmuyor çektim bir beyaz xl çantasıda hediye. Konu için teşekkürler @Yukosss
Rica ederim kral güle güle kullan:)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu gün lila gelmiş çantada. Erkeksi bir renk gelirse bi kaç tshirt le birlikte çekeceğim.
Taba rengi gelmiş hocam haberin olsun ;)

Hediye çantanın rengi değişmiyor mu ya değişirse alacağım güzel fiyat gerçekten
Taba rengi geldi hocam.

Pembe ekliyor nasıl değişcez
Taba tenk çanta geldi bu gün.

Taba renk aktif beyler saldırın.
IMG_4155.webp

Son düzenleme:
Çanta koyu bej olmuş 2 tane aldım

Yapıştırdım bende, teşekkürler hocam. Bence gayet f/p ürün bu arada. İkinci parti alımımı yaptım çantayla.
Hayırlısı olsun hocam bazıları beğenmiyor valla anlamadım bende :D

Çanta koyu bej olmuş 2 tane aldım
1786113367073.webp

1786113427169.webp

Konu bu kadar uzayıp gitmişken bende bir siyah bir beyaz olarak YAZ10 kodu ile denemelik aldım bakalım 😁
Forumun ana tshirt konusu gibi bir şey oldu bu aralar şimdi kışlık sweat kovalıyorum bulursam atıcam yaz bitimine doğru :) Hayırlısı olsun bu arada hocam.

Forumun ana tshirt konusu gibi bir şey oldu bu aralar şimdi kışlık sweat kovalıyorum bulursam atıcam yaz bitimine doğru :) Hayırlısı olsun bu arada hocam.
Eyvallah ben 184/84 kg gibiyim bu aralar normal durmasını istediğimden L aldım çok salaş giymiyorum

Eyvallah ben 184/84 kg gibiyim bu aralar normal durmasını istediğimden L aldım çok salaş giymiyorum
Hocam çok salaş oversize bir kesim yok zaten çekme sonrası normal oturucaktır üstüne tam olur yani. Hafif daha bol kalsın dersen XL Alabilirsin tavsiyem. Genel olarak herkes XL Alıyor :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,063
Üyeler
200,832
Son üye
küfürbaz silvestır

Geri