❌İndirim Bitti! LG Sh5a 4.1 Kanal 600w Bluetooth Soundbar 6999tl

Yorumlarda kaliteli olduğunu söylemiş çoğu kişi.

Yorumlarda kaliteli olduğunu söylemiş çoğu kişi.
ben çektim 1tane geçen sene 8k kusür tl bi ara alacaktım para yoktu ertelemiştim. şimdi 6,500tl aldım kupon vardı.

n11 de de 6790 'a düşmüşte stok bitirdiler hemen.
ilk oradan aldım da sonra mediamarktta kupon aklıma geldi oradan aldım. oto onay almış mediamarkt n11 de iptal olmuyor kargo verildiğinde iptali basacam :)

SAMSUNG HW-Q800H/TK felan indirime düşerse hayrınıza haber edin :D gözler nirvana razer alıcaktım ona vericem paraya kulaklarım bayram etsin.

Samsung 75 inch bi tv var ona alabilirim aile evi için, iş görür mü?

Lg snh5 var bende film falan izlenecekse çok güzel ama müzik o kadar iyi değil. Ben kullanırken elim sürekli ses düğmesine gidiyor çünkü aksiyon sahnelerinde kısmam gerekiyor. Kulağım %30 sağır, diyaloglar için sesi açıp aksiyon başladığında kısıyorum.

Samsung 75 inch bi tv var ona alabilirim aile evi için, iş görür mü?
ses kalitesi güzelde lg ürünlerini çok severim samsung göre ama samsung ses sistemleri lg kat kat iyi karşılaştırmalarda samsung genel olarak eziyor yakın sınıfta olanlar.
ve samsung normalde hiç sevmem :D
ses sistemi alırsam.
samsung,lg,tcl,grundig diye alırım sıralama olarak fiyat olarak fena değiller.
ama samsung son zamanlar fiyat çok uçtu.

Son düzenleme:
Samsung HW-B450F alma arayışındaydım. Bunu alsam aynı işi görür mü? Çoğunlukla tv ye bağlayıp film izleyeceğim çünkü evdeki tv nin hoparlörü film izlerken net ses vermiyor. Bunu alsam memnun kalır mıyım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,214
Üyeler
200,870
Son üye
furkanztrk1

Geri