Hardiel
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 568
Kaynak var mıdır?Hayır, ve model çoğu tierlistte b+ ve a- tier geçiyor. Araştırmadan yorum yapmayalım.
Kaynak var mıdır?Hayır, ve model çoğu tierlistte b+ ve a- tier geçiyor. Araştırmadan yorum yapmayalım.
spl psu tier list ve nebi akgün psu tier listte A tier gözüküyorKaynak var mıdır?
kaça aldınız hocamGeçen hafta 750w xpg pylon 2 aldıktan sonraki hafta gelen psular.. cidden tat kaçırdı
az önce kendi sistemime aldım hocam ben de gayet iyi psu gibi duruyor göreceğizihtiyaç var ancak çok kararsız kaldım ve olduğu için malzeme kalitesi iyi midir ? tier list sırası kaç ? f/p mi bilen arkadaşlar yardımcı olur mu
VE model di mi çünkü bu model yeni çıktıspl psu tier list ve nebi akgün psu tier listte A tier gözüküyor
evet ama çok kısılmamış gibi duruyor hala A tier diye geçiyoVE model di mi çünkü bu model yeni çıktı
bende alacağım galiba hocam sadece tereddütteyim daha önce hiç denk gelmediğim bir psuaz önce kendi sistemime aldım hocam ben de gayet iyi psu gibi duruyor göreceğiz
msi b tier ve fanları çok sesli diyorlardı rajintekte de fan sesi problemi yaşayanlar varmış o yüzden böyle bir karar kıldım ama bilindik bir marka sorun olacağını sanmıyorumbende alacağım galiba hocam sadece tereddütteyim daha önce hiç denk gelmediğim bir psu