Kulaklık , Mouse , Klavye Önerisi

Sekibayashi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
804
Bütçe
8000
1786203654763.webp

şöyle bir sepet yaptım alınır mı önerileriniz nedir ?

Kulaklık
Mouse
Klavye

iyi ya indirim kodu da kullanırsın

Almışken A9 Plus almanı tavsiye ederim indirim koduna da Teasy kodunu kullan indirim oluyor

Hiçbiri alınmaz.
neden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayalimdeki sepet.. bence seçimler güzel hayırlı olsun şimdiden.
Teşekkürler daha iyisi nasip olsun

Almışken A9 Plus almanı tavsiye ederim indirim koduna da Teasy kodunu kullan indirim oluyor
A9 plus şuanda listedeki pro nun tam olark artısı ne anlamadım kablosuz 8k verebiliyo sanırım o ama bataryası daha az gördüm

neden

A9 Plus aşırı overpriced bir model. Fiyatına göre verdiği teknik detaylar iyi değil tek artısı 800 mAh batarya. MAD60'ta ise devre kartı mimarisi sıralı okumaya dayanıyor ve hantal. LED'lerin ısınıp sensörleri yanıltabiliyor, yazılımın zaten kötü kendi kendine bozuluyor, PCB'si kötü ve switchleri dandik.

A9 Plus aşırı overpriced bir model. Fiyatına göre verdiği teknik detaylar iyi değil tek artısı 800 mAh batarya. MAD60'ta ise devre kartı mimarisi sıralı okumaya dayanıyor ve hantal. LED'lerin ısınıp sensörleri yanıltabiliyor, yazılımın zaten kötü kendi kendine bozuluyor, PCB'si kötü ve switchleri dandik.
önerin nedir klavye mouse olarak

Neden overpriced model hocam, 8k yok diye mi diyorsun bunu? 3950 ultra sensör var özel kaplaması var bence overpriced değil bu fare.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,736
Üyeler
201,018
Son üye
Feyyat

Geri