Ekran Kartı Az Watt Çekiyor Yardımcı Olur Musunuz?

Malesef 2k monitöre sahip değilim ama 1080p'dede sorun yaratıcağını düşünmüyordum işlemcinin. Darboğaz gibi bir sorun olmasın diye zaten işlemciyi güçlü bir şey aldım.
yani yinede deneme şansınız varsa deneyin ben sorunun ondan olduğunu düşünüyorum hem 1080p kartı değil o bu arada nvidia üzerinden 2k yapabılırsın cozunurlugu onu bı arastırıp 2k yapıp oyunlarda tekrar denermısın olduguna emınım ama nvidia kullanmıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yani yinede deneme şansınız varsa deneyin ben sorunun ondan olduğunu düşünüyorum hem 1080p kartı değil o bu arada nvidia üzerinden 2k yapabılırsın cozunurlugu onu bı arastırıp 2k yapıp oyunlarda tekrar denermısın olduguna emınım ama nvidia kullanmıyorum
1080pde yük ekran kartında değil çünkü işlemcide

Oyunu aç ve ekran kartı cpu kullanım değerlerini at bakalım

%60 cpu %100 gpu
Oyun neydi, oyun optimizasyon sorunu olabilir

Her oyunda böyle mi ona bakmak lazım. Mesela AAA oyuna gir bakalım

Forza Horizon 6'da ve Portal With RTX'tede yaşadım aynı sorunu. Garip bir şekilde oyunlarda 90-110watt çekerken furmark testinde 250w sabit güç çektiğini gözlemledim. Ek bilgi olarak discordta yayın açarsam eğer Ekran Kartının çektiği güç Oyunlarda daha çok azalmakta. Kablolamada sorun yok yazılımsal bir şey olduğunu düşünüyoum ama bulmakta zorlanıyorum.

Forza Horizon 6'da ve Portal With RTX'tede yaşadım aynı sorunu. Garip bir şekilde oyunlarda 90-110watt çekerken furmark testinde 250w sabit güç çektiğini gözlemledim. Ek bilgi olarak discordta yayın açarsam eğer Ekran Kartının çektiği güç Oyunlarda daha çok azalmakta. Kablolamada sorun yok yazılımsal bir şey olduğunu düşünüyoum ama bulmakta zorlanıyorum.
Herhangi bir uygulama indirdin mi msi afterburner gibi? Öncelikle DDU ile sil tekrar driver yükle

Herhangi bir uygulama indirdin mi msi afterburner gibi? Öncelikle DDU ile sil tekrar driver yükle
DDU ile tekrardan yükleme işlemini bir önceki sayfada yazıyordu yapmıştım MSI Afterburner yüklü. Onun haricinde gpu tweakliyicek bir uygulama yok.

DDU ile tekrardan yükleme işlemini bir önceki sayfada yazıyordu yapmıştım MSI Afterburner yüklü. Onun haricinde gpu tweakliyicek bir uygulama yok.
Msi afterburner kaldır

Ya yazılımsal sorun, Nvidia da bir kez daha bu olmuştu kartlar tam watt çekmiyordu. @Gene Takovic çağ atlaması icin ne yapmalı

Bir önceki sürümü kurun @DarkStar

Kartta sorun yok bence. Oyunda grafik ayarlarını fulleyip sanal çözünürlüğü de 2k aç o zaman tam güç kullanır.
3.parti yazılımlardan overclock veya ayar yapmayın, işiniz sadece nvidia'nın programı ile olsun

Kartta sorun yok bence. Oyunda grafik ayarlarını fulleyip sanal çözünürlüğü de 2k aç o zaman tam güç kullanır
2k yapmama rağmen aynı sorunları yaşamaya devam ettim kartın güç çekmekte veya başka bir sorunu olduğunu düşünmüyorum zaten. Furmark testinde tam güç çekmesinden düzgün çalıştığı belli.

Ya yazılımsal sorun, Nvidia da bir kez daha bu olmuştu kartlar tam watt çekmiyordu. @Gene Takovic çağ atlaması icin ne yapmalı

Bir önceki sürümü kurun @DarkStar
Şuan bi önceki driverları yüklüyorum geri dönüş sağlıyacağım

2k yapmama rağmen aynı sorunları yaşamaya devam ettim kartın güç çekmekte veya başka bir sorunu olduğunu düşünmüyorum zaten. Furmark testinde tam güç çekmesinden düzgün çalıştığı belli.

Şuan bi önceki driverları yüklüyorum geri dönüş sağlıyacağım
Vsync, dikey senkronizasyon veya fps kilidi gibi bir şey açıksa kapatın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,141
Üyeler
201,128
Son üye
GaddarKerim1