Gigabyte X870 Gaming Anakartımın Bu 2 Vidası Nasıl Sökülür?

BROM AYNEN ÖYLE DEDİĞİN GİBİ OLDU. alttaki sorunsuz çıkanın arkasındaki siyah şey oynamıyor fakat üstteki çıkmayan vidayı oynatırken arkasındaki siyah şeyde oynayıp onunla beraber dönüyor. o zaman şimdi ne yapmalıyım?
Alıntıyı görüntüle
böyle bir durumda bende karşılaştım. kargaburnu varsa o vida yuvasını onunla sıkıca tutup vidayi çıkart direk. Kargaburnunu sıkı tut vidayı çeviriken anakarta zarar verme

1786285660873.webp

bununla arkada dönen yeri tutup
1786285685998.webp
bununla da vidayı saat yönünün tersine çevirince çıkar

***** mı geçiyosun beyinsiz misiniz ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Üsttekinde ben de yok ya:( Bir tane var da kocaman araya asla girmez
cımbız la dene

Arkasında siyah şey oynuyor demişsin ya birkaç mesaj yukarda kargaburnu veya penseyle onu tutacaksın tornavidaylada vidayı sökeceksin o kadarda büyütülecek bişey değil
Sakin ol çözülür ama 2. bir el lazım.

Düz uçlu Kargaburun penseyle alttaki yükseltme vidasını biri tutsun yandan.

Sen de o sırada bir elinle anakartı desteklerken diğeriyle vidayı çevir.

Kargaburunu tutan kişi mümkün olduğunca kasaya yatık tutsun kargaburunu ve anakarta temas etmesin
O dediğiniz şeyden ben de yok. Bu normal mi yoksa incehesap’ın hatası mı? Alttaki sorunsuz çıkarken üstteki neden böyle sorun yaşatıyor? Daha önce vida bile sökmemiştim, ilk kez yapıyorum. Çok karıştırıp 150bin tl lik malı bozmak/kırmak istemiyorum

Yani vidayi çıkaramayip bana beyensiz diyorsun ve konu açmışsın ne dememi bekliyorsun bak zaten böyle demişim.
Brom son yorumunu görmedim dalga geçiyosun sandım özür dilerim biraz stres bastı heveslenip sorunlar çıkınca

O dediğiniz şeyden ben de yok. Bu normal mi yoksa incehesap’ın hatası mı? Alttaki sorunsuz çıkarken üstteki neden böyle sorun yaşatıyor? Daha önce vida bile sökmemiştim, ilk kez yapıyorum. Çok karıştırıp 150bin tl lik malı bozmak/kırmak istemiyorum
bir sorun değil bu gayet normal bir şey. İnce hesabın hatası da değil. Komşularına sorabilirsin.
Brom son yorumunu görmedim dalga geçiyosun sandım özür dilerim biraz stres bastı heveslenip sorunlar çıkınca
Önemli değil.

Yükseltme vidası dandikse ondan olabilir. O dediğim şey de şu. Elinden gelir gibi hissetmiyorsan hiç kurcalama

Ekler

• IMG_0801.webp
    IMG_0801.webp
    65.6 KB · Hit: 7
bir sorun değil bu gayet normal bir şey. İnce hesabın hatası da değil. Komşularına sorabilirsin.

Önemli değil.
Anladım eğer öyleyse onlara kızacaktım da çok sorunlarla uğraştırdılar sürecin başından beri. O aletten bulmaya çalışayım madem

Yükseltme vidası dandikse ondan olabilir. O dediğim şey de şu. Elinden gelir gibi hissetmiyorsan hiç kurcalama
Ya aslında çok basitti, vidayı çıkartıp başka bir vida takacaktım; sonra ekran kartı tutacağını takıp ekran kartımı da takıp bilgisayarımı açacaktım. Ama üstteki vida çıkmayınca her şey birbirine girdi. Bilgisayarcı bir arkadaşımı eve çağıracağım en kötü

Kargaburnu yoksa cımbızla dene kardeşim vida yuvası köşeli yapıda vida çok sıkılmamışsa iki metal çubukla veya iki ince tahta parçasıylada tutup tornavidayla sökebilirsin

Ah o lanet motherboard riser, kronik mi bu ya, kardeşime bu kasayı aldık ona da kurarken o yer öyle boşa döndü, kerpetenle ile başından ve kasanın arkasından tutup döndürdüm. Dikkat et kasayı çizme

Ah o lanet motherboard riser, kronik mi bu ya, kardeşime bu kasayı aldık ona da kurarken o yer öyle boşa döndü, kerpetenle ile başından ve kasanın arkasından tutup döndürdüm. Dikkat et kasayı çizme
Ben beceremicem zaten, pc ci çağırdım eve. İnşallah malzemeleriyle geliyodur

Geri