Yaspe OEM Paketler 9-6 Vadesiz Taksit

fr1stt

80+
Reaksiyon skoru
79
fiyatlar bana iyi geldi beyler ekran kartlarına zam gelmişken, ih de, falan bu fiyatlara bile yok baktım hepsine.

üstelik sıvı soğutuculu hepsi, ramler de hynix olan patriot viper 6000 mhz cl30. ( cl değeri baya iyi )

gayet kaliteli bence daha uyguna bir yerde bulamadım, peşin taksitli bide.

ihtiyacı olanlar kacırmasın ben bi 9060xt li cektim. bakalım.

satış linki;

trendyol

video linki sistemleri görebilirsiniz;

neden referal link veriyorsun youtube yasaklı mı ülkemizde?

Videoda aynen şöyle diyor:
Bilgisayar alırken A5 platformunda olması önemli arkadaşlar.
A5 platformu da şu demek: ileride farklı bir teknoloji çıktığı zaman yani farklı bir teknoloji ekran kartı ya da RAM çıktığında o teknolojilerle uyumlu bir anakart anlamına geliyor.

Videoda aynen şöyle diyor:
Bilgisayar alırken A5 platformunda olması önemli arkadaşlar.
A5 platformu da şu demek: ileride farklı bir teknoloji çıktığı zaman yani farklı bir teknoloji ekran kartı ya da RAM çıktığında o teknolojilerle uyumlu bir anakart anlamına geliyor.
benim de dikkatimi çekti ama son söyleyişinde de am5 diyerek devam etti :)

Kullanılan ssd markasını ilk defa gördüm WCHNX 512 GB M2 SSD . Anakart b serisi ama 2 tane m2 desteği olsaydı keşke.

arkadaşlar eğer muadil sistemlerde daha iyi fiyat varsa atın bizde faydalanalım :D

sabahtan beri itopya sinerji ih gaming gen tebilon hepsine baktım karşılaştırdım hiç birinde öyle bir fiyat yok taksitte yok :)

herkeste gpulara zam gelcek diyor. akakçede 32k olan 5070. 40k olmus en ucuz örneğin.

varsa daha iyisi aynı sistemlerde atın oraya bakalım bi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

neden referal link veriyorsun youtube yasaklı mı ülkemizde?
kopyala yapıstır yaptım ben hocam direkt ne oldugunu bilmiyorum :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kazık desek yeridir ddr4sistem 43k 9060xt sitem 64k
hocam lütfen muadillerinden bi atında 7500x3d 9060 xt 16 gb versiyonunu görelim daha uyguna varsa 3-4 saattir her yere baktım 69k dan assagı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,325
Üyeler
201,178
Son üye
barbeque

Geri