🔥İndirim Ktc H25t7 200 Hz Monitör 3750 Lira!

15 gün sonra hesabımda gözükecekmiş :/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tam mesaj geldi üstüne siz yazdınız hepsiburadada çalışıyor olma ihtimaliniz varmı acaba :D ? bilgi için sağolun <3

200 tl için iadeye değmezdi gibi bir his vardı içimde kupon olarak gelsin yapacak bir şey yok
Hepsiburada da çalışmıyorum. Geçenlerde laptop aldım. Sipariş ten ertesi gün bir anlığına 500₺ lik bir indirime girdi. Hemen başvurdum, kuponumu tanimladilar. Ondan biliyorum. 15.gun dolunca kullanıma açıldı kupon. Oylelikle kullandım.
Sizde sağolun

15 gün sonra hesabımda gözükecekmiş :/

tam mesaj geldi üstüne siz yazdınız hepsiburadada çalışıyor olma ihtimaliniz varmı acaba :D ? bilgi için sağolun <3

200 tl için iadeye değmezdi gibi bir his vardı içimde kupon olarak gelsin yapacak bir şey yok
15 gun ne ya yuh. Neyse 200 tl buyuk para degil hocam salla ya ugrasilmaz.

Olsun yazsın 200tlye cay çorba alır, bende daha ucuzu bul farkı iade başvurmuştum resim vs istiyordu iade sürecinin bitiminden sonra hepsipara tanımlandı, iade edip parayı harcamasınlar diye yapıyorlar herhalde daha önce başlarına geldi galiba

çok rezil bir ürün hissi var

çok rezil bir ürün hissi var
saglam arastirip almistim bu butcedeki en iyi monitorlerden biri

vallaha ugrasamam hocam 🤣 monitor 1 saatlik uzagimda simdi iptal edicem para ne zaman gelicek vs kafa yoramam 200tl icin kupon verdiler o yeter bana

Benim için önemli noktalardan biri malzeme kalitesi arkadaşlar monitör kolu ile kullanamak üzere alıyorum ürünü kullananlar malzeme kalitesi hakkında bilgi verebilir mi?

Benim için önemli noktalardan biri malzeme kalitesi arkadaşlar monitör kolu ile kullanamak üzere alıyorum ürünü kullananlar malzeme kalitesi hakkında bilgi verebilir mi?
Hiçbir sorun yaşamazsın rahat ol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,270
Üyeler
201,156
Son üye
potogren

Geri