Çözüldü✓ 3k'yı Çok Aşmayacak Kablosuz Mouse Önerisi

Baktığımda sensörleri ve fiyatları atk blazing sky f1 v2 benzer. Sizce neden atk yerine bu mouseu almalıyım
Söylediğiniz gibi fiyatları, sensörleri benzer, aynı MCU kullanıyor vs. birbirlerine her açıdan çok yakın mouselar.
Optik ve mekanik switch farkı, batarya süresi, kaplama farkları/build kalitesi vb. gibi değişkenler var aralarında.
Aradaki 500TL sizin için önemli ise almanız için bir sebep yok, F1 V2'de güzel mousetur.
Ama 500 daha verirseniz genel anlamda daha iyi bir mouse almış olursunuz.
Halihazırda indirimli fiyatta bir de. Hatta kod kullanarak fark 500'den de aşağı düşürülebilir.

Söylediğiniz gibi fiyatları, sensörleri benzer, aynı MCU kullanıyor vs. birbirlerine her açıdan çok yakın mouselar.
Optik ve mekanik switch farkı, batarya süresi, kaplama farkları/build kalitesi vb. gibi değişkenler var aralarında.
Aradaki 500TL sizin için önemli ise almanız için bir sebep yok, F1 V2'de güzel mousetur.
Ama 500 daha verirseniz genel anlamda daha iyi bir mouse almış olursunuz.
Halihazırda indirimli fiyatta bir de. Hatta kod kullanarak fark 500'den de aşağı düşürülebilir.
Eforsuz kodunu kullandım 100tl indirim uygulandı başka bir kod var mıdır acaba

Eforsuz kodunu kullandım 100tl indirim uygulandı başka bir kod var mıdır acaba
Sanırım bir de MUZO diye bir kod vardı ama geneli benzer tutarlarda indirim yapıyordur bunların.

Sanırım bir de MUZO diye bir kod vardı ama geneli benzer tutarlarda indirim yapıyordur bunların.
Peki genel olarak incelediğimde atk drafonfly a9 ultimate ile vgn dragonfly f2 master plus aynıya yakın ve fiyatlarıda çok benzer. Hangisini tavsiye ederain bu fiyatlara çıkarsam

Peki genel olarak incelediğimde atk drafonfly a9 ultimate ile vgn dragonfly f2 master plus aynıya yakın ve fiyatlarıda çok benzer. Hangisini tavsiye ederain bu fiyatlara çıkarsam

Aralarındaki fark çok minimal özelliği geçip shape olarak uygun olanı tercih etmeni tavsiye ederim. Şahsen ben F2M+ alırdım muhtemelen.
Farklı bir bakış açısı;
Valla o kadar çıkmayı göze almışken az daha çık da Beast G al madem de diyebilirim :geek:

Sanırım bunun bir sınırı yok peki 2kyı geçmeden önerebileceğiniz bir şey var mı

a9 plus ve bu hoşuma gitti teşekkür ederim. biraz önce yapay zeka ile konuşarak şuan kullandığım mouse olan asus tuf m3'ü palm şeklinde tuttuğumu ve ona en yakın RAZER DEATHADDER V3 HYPERSPEED olduğunu öğrendim bu ergonomide var mıdır peki başka mouse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,264
Üyeler
201,156
Son üye
potogren

Geri