MSI MSI 24.5" Mag 255f E20 Güzel mi

Reaksiyon skoru
9
MSI Msı 24.5" Mag 255F E20 almayı düşünüyorum cs ve hikayeli oyunlar oynuyorum siyah renk sıkıntı diye duydum sizce almak mantıklı mı

MSI Msı 24.5" Mag 255F E20 almayı düşünüyorum cs ve hikayeli oyunlar oynuyorum siyah renk sıkıntı diye duydum sizce almak mantıklı mı
arkadaşta benzer 2k modeli var mag olmayan seri gayet başarılı renk olsun vs kardeşimde de yine benzer model var hemen hemen aynı kodda renkleri gayet canlı birde şunu diyebilirim ki bunun rakibi veya alternatifi asus tuf monitörü sıfırdan 4 5 tane farklı zamanlarda farklı modeller aldık arkadaşlar ile hepsinde ölü pixel çıktı o 3 arkadaş msi aldık bir tanesinde bile çıkmadı bana denk geldi desem sanmıyorum 4 5 montitörde aynı olamaz diye düşünüyorum ben şuan dell kullanıyorum memnunum güzel bir şey yakalarsan dell öneririm

arkadaşta benzer 2k modeli var mag olmayan seri gayet başarılı renk olsun vs kardeşimde de yine benzer model var hemen hemen aynı kodda renkleri gayet canlı birde şunu diyebilirim ki bunun rakibi veya alternatifi asus tuf monitörü sıfırdan 4 5 tane farklı zamanlarda farklı modeller aldık arkadaşlar ile hepsinde ölü pixel çıktı o 3 arkadaş msi aldık bir tanesinde bile çıkmadı bana denk geldi desem sanmıyorum 4 5 montitörde aynı olamaz diye düşünüyorum ben şuan dell kullanıyorum memnunum güzel bir şey yakalarsan dell öneririm
bu fiyata alınr diyorsun

bu fiyata alınr diyorsun
valla hacım deneyimlerim göre MSİ bu bütçede sorunsuz marka gibi geliyor bana teknik özelliklerine bakmadım açıkçası ama bunun yerine alabileceğin Asus var ondada bahse varım ölü pixel çıkar veya diğer alternatifler çin malı yeni çıkan markalar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu fiyata alınr diyorsun
bu arada 300cd parlaklık diyor bence düşük kalmış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu fiyata alınr diyorsun
https://www.akakce.com/monitor/en-u...ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,560260406.html kardeşime aldığım bu renk kalitesi parlaklık gayet başarılı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,277
Üyeler
201,163
Son üye
j78573084

Geri