Lebdemeden
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
siyah mı beyaz mı karar veremiyorum? 
ne güzel kasa la frutiger aero gibiaktif kullanıyorum tavsiye ederim toz olayına çok takılmayın evet toz filtresi yok ama 10 cm yüksekte olduğu için masadaki tozları almıyor 3 ayda bir basit üfleyici cihazla ilk günki haline getiriyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
fikir olsun düşünenlere şimdiden söylim evet biliyorum ekran kartı olmamış ama ona yetti bütçe beyaz denk gelmedi
Alıntıyı görüntüle
dedim ben o konuda saati var diyetıkla kazan paralarımla alacaktım. kullanım süresi 20:44-22:44 arasındaymış makara mısın sen hepsiburada?
Ben idefix den aldım kankaHepsiburada'da benzer yorum var. Sana mı ait yorum?![]()
Evet yeni kurdum cam kapali bosta 60 derece cam acinca 43 e dustu. Negatif basinc var kasada bu iceri hava akisi sablamadigi icin isiniyor. Kesinlikle fan yonu degismeli veya van eklenmeli. Buyuk ihtimal alt bolumden hava alsin diye negatif basincli ayarlamislar.kanka fan almak lazım net vakum olur yoksa kasada tğm tozları çeker ben 2 fanı ters çevirdim içeri üflesin diye geçici olarak öyle diyim yani
ben iade ile uğraşamam ama sen uğraşırsan https://www.akakce.com/bilgisayar-k...iyah-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1231457456.html kesinlikle bunu al kanka ben bunu alacaktım stoklara gelmiş siyahı yoktu normalde kazıklandım gibi hissediyorum ben meselaEvet yeni kurdum cam kapali bosta 60 derece cam acinca 43 e dustu. Negatif basinc var kasada bu iceri hava akisi sablamadigi icin isiniyor. Kesinlikle fan yonu degismeli veya van eklenmeli. Buyuk ihtimal alt bolumden hava alsin diye negatif basincli ayarlamislar.
Asusu aldim 2 fan ekler cozerim sorunu gahet şık kasa.ben iade ile uğraşamam ama sen uğraşırsan https://www.akakce.com/bilgisayar-k...iyah-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1231457456.html kesinlikle bunu al kanka ben bunu alacaktım stoklara gelmiş siyahı yoktu normalde kazıklandım gibi hissediyorum ben mesela
ya evet ben şu anlık para yok diye ters çevirdim sonra fan alıcam kesinAsusu aldim 2 fan ekler cozerim sorunu gahet şık kasa.