OLED Monitör Tavsiyesi - Hangisini Almalıyım

PALA16

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
25000

Arkadaşlar merhaba. İPS monitörün glowundan sıkıntılarından kaçtım kurtuldum olede kadar geldim. normalde 15 K olan bütçemi 25'e çıkardım ve bilgim çok olmadığı için sizlerden tavsiye bekliyorum. Çok araştırdım çok yorumlar var ve kafa karışıyor. Genelde Cs - Cod ve BF serisi - Ready or Not - Bady Cam gibi oyunlar oynuyorum. Karanlık ortamda kullanıyorum ve günde 3 4 saati geçmez. Kaliteli sıkıntı yaşamayacağım sağına soluna bakınca kusur görmek istemediğim için buralara kadar çıktım. Bu monitörlerden Asusa çok yakınım. Sizlerde veya çevrenizde kullanan var ise fikir yok ise tavsiye isteyeceğim.

Sistemim - Ryzen 7 7700x ve Gigabayt Rx 9070 xt OC

Asus ROG Strix OLED XG27AQDMES 27" 0.03 ms 2K Pivot 240 Hz OLED Oyuncu Monitörü

MSI MAG 271QP QD-OLED X24 27" 0.03 ms 2K Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü

Samsung Odyssey OLED G6 LS27DG612SUXUF 27" 0.03 ms 2K Pivot 240 Hz OLED Oyuncu Monitörü

Dell Alienware AW2726DM 27" 0.03 ms 2K Pivot 240 Hz OLED Oyuncu Monitörü

Attıklarından en iyisi msı

teşekkür ederim hocam. msi tercihimizi ne sebeple kullanıyoruz ufak bir bilgi alabilir miyim.
Asus ve Dell in sdr ve hdr parlaklığı MSI dan düşük
Samsung mat ve Asus için söylediklerimin aynısı gecerli

MSI da Trueblack400 ve Peak1000 modu var sdr da 250nit.

Diğer modellerde Trueblack400 veya Peak1000 modu yok. Ayrıca sdr parlaklık 200nit

MSI hdr da trueblack modunda %30, Peak1000 modunda %40 daha parlak olacaktır

Asus ve Dell in sdr ve hdr parlaklığı MSI dan düşük
Samsung mat ve Asus için söylediklerimin aynısı gecerli
teşekkür ederim hocam verdiğiniz cevaplar için. msi önerisini verdiğinize göre 25k bandında alınabilecek iyi bir oled alıyorum diye düşünüyorum. iyi forumlar.

teşekkür ederim hocam verdiğiniz cevaplar için. msi önerisini verdiğinize göre 25k bandında alınabilecek iyi bir oled alıyorum diye düşünüyorum. iyi forumlar.
Qd oled olarak en iyi seçenek bu bütçede. Bir tanede woled var ikiside farklı performans gösteriyor.

Qd oled olarak en iyi seçenek bu bütçede. Bir tanede woled var ikiside farklı performans gösteriyor.
Aman hocam başka monitöre girmeyelim bıktım bakmaktan 😀😀 woled aydınlıkta qd oled karanlıkta daha iyi diye yorumladım araştırmalarımda. Genelde işim karanlıkta akşam oyun oynamak vesaire olduğu için woled bakmak istemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,127
Üyeler
201,127
Son üye
turisttabip

Geri