Atack Shark X3 Pro Mu Pusat Ghost Pro Mu İyi

Bunu başka kişilerde önerdi ama bu attack shark x3 prodan ne farkı var çünkü bende tavsiye üzerine attackshark x3 pro yu sordum. Ve özellikleri birbirlerine çok yakın hatta aynı ama attack shark daha ucuza var.

Sadece sensör olarak aynı. Diğer tüm konularda daha iyi ATK.

Sadece sensör olarak aynı. Diğer tüm konularda daha iyi ATK.

Attack shark x3 pro ile karşılaştır hocam bu düz modeli

Attack shark x3 pro ile karşılaştır hocam bu düz modeli

Farkları yokki.

Farkları yokki.

İşte ben baktık neredeyse herşeyi aynı pro modeli ile yani düz modeli nin özellikleri düşük zaten ve kutu içeriği bile farklı. Ondan dedim attack shark daha mantıklı değilmidiye

İşte ben baktık neredeyse herşeyi aynı pro modeli ile yani düz modeli nin özellikleri düşük zaten ve kutu içeriği bile farklı. Ondan dedim attack shark daha mantıklı değilmidiye

X3 modelde sensör takılması var. A9 Pro her türlü daha iyi bir fare.

Evet sizde araştırırsanız görürsünüz hem yabancı hemde yerel şikayetler var.
Hmm bende aslında gördüm bi kaç tane ama işte çok alınan bi mouse olduğu için normal karşılamıştım aslında atk a9 pro onun kadar popüler değil sanki. Baya kararsız kaldım acaba indirime girermi her iki modelde.

Attack shark 3395 sensör
A9 plus 3950 sensör

sizin dediğiniz gibi plus olmayan model aynı sensör

A9 plusta optik switch var bir de

A9 plusta optik switch var bir de

A9 Plus'ta mekanik switch var hocam.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hmm bende aslında gördüm bi kaç tane ama işte çok alınan bi mouse olduğu için normal karşılamıştım aslında atk a9 pro onun kadar popüler değil sanki. Baya kararsız kaldım acaba indirime girermi her iki modelde.

Hocam hiç uğraşmayın A9 Pro alın geçin bilmesem öneri yapmam zaten Attack Sharkin yazılım desteğide rezalet.

Hocam hiç uğraşmayın A9 Pro alın geçin bilmesem öneri yapmam zaten Attack Sharkin yazılım desteğide rezalet.
Haklısınız ultimate modelle karıştırdım

İndirim bekliyeceğim sizce indirim belkemem mantıklı olurmu

Peki atack shark x3 pro ve superlight var hangisini önerirsiniz?
Birde monster neden önermiyosunuz monsterin aksesuarlarda servisi baya iyi yani bi arızada problem rahat çözülüyor bilgisayarla için demiyorum bunu sadece aksesuar.
Monster fason üretim çoğu ürünü ve ürünler şu anki Çinli ürünlere göre eski ürünler. Desteği sadece termal macun yenilemede iyi. Başka bir işte değil. Ürün bozulunca kullanıcı hatası diye salağa yatarlar.

Çinlilerin fare tarafında çok daha iyi markaları varken. Gidip Rampage, Gamepower, Monster'ın, Çinlilere ürettiği fason ürünler alınmaz. Ha dersin bütçem ₺1000 ve Rampage falan o fiyatta çok iyi bileşenleri ucuza sunar öneririm ki bunu üç firma da yapmıyor. Firma marka algısı ile, markadan ürün alanları kazıklamaya yönelik fiyat belirliyorlar.

Bütçe belirtin çok daha iyi fareler var. Saydığınız fareler yerine öneri yapalım.

2000-2500 civarı
Bu bütçede en ideal ürün.

Geri