kfg noluyor hocam tam olarak2. el alınır. Ama 12.5e 1 aylık falan değilse alınmaz. kfg yoksa hiç düşünme bile
Kutu, fatura, garanti demek oluyor. İkinci el alınır ama temiz ve sağlam olduğundan çok emin olman lazım. Test etmeden almazdım ben olsam. Kendi sistemim için test ederek almıştım aynı modelikfg noluyor hocam tam olarak
visa al reis troy önermemtroy işlemci ne demek
*tray işlemci kutusuz fansız şekilde satılanlara deniyor zaten bu tarz işlemcilerde stok fan kullanılmaz o yüzden tray en mantıklı seçenektroy işlemci ne demek
master card olmazmıvisa al reis troy önermem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
*tray işlemci kutusuz fansız şekilde satılanlara deniyor zaten bu tarz işlemcilerde stok fan kullanılmaz o yüzden tray en mantıklı seçenek
nasıl 14 500 a geliyorAlınmaz 14500 liraya geliyor. 12 13 binin 6 ay faizi 2-3 kayme eder.
Evet sıfır ama fan olmadığı için daha ucuzmaster card olmazmıpeki bu işlemciler sıfırmı oluyor
nasıl 14 500 a geliyor
Fan ve kutusu yok. Plastik bir kutunun icinde sadece islemci geliyor. Sıfır oluyor.master card olmazmıpeki bu işlemciler sıfırmı oluyor
nasıl 14 500 a geliyor
sıfır evet zaten şuan güncel fiyat 15 indirimde 14e rahat bulursunmaster card olmazmıpeki bu işlemciler sıfırmı oluyor
nasıl 14 500 a geliyor