Yardım 2k Monitör Önerileri

Reaksiyon skoru
22
Bütçe
12000
merhabalar çok monitör inceledim çok kafam karıştı ama son olarak bu modelde karar kıldım rx9070xt 7500f bir sistemim var kullanan varsa fikirlerini paylaşabilir mi yada bilgili bi arkadaşımız bilgi verirse çok sevinirim sizce alınır mı? alınmaz diyorsanız 12k bütçem var başka hangi monitörleri önerirsiniz hikayeli oyundan çok fps oyunları oynarım diye düşünüyorum fifa pes ile birlikte daha çok bütün oyunlar için iyi olucak bir monitör istiyorum önerileriniz için veya monitör hakkında verdiğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler
ekstra olarak monitör kolu almayı düşünüyorum

birde bu model var çok önerildiğini duydum attığıma göre bu kesin olarak alınır diyorsanız bunuda alabilirim hem bütçemi çok zorlamaz

IPS takıntın yoksa 2. linkte ki monitörü öneririm ben.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

IPS şart dersen Q27G4ZR modelini kullanıyorum memnunum.

hocam onu daha çok hikaye oyunları için diyorlar dizi film vs ben çok film vs izleyen biri değilim genellikle maç :d ve daha çok rekabetci oyun oynamayı düşünüyorum bilemedim
Eski nesil VA olarak görme IPS kafasında bir monitör.

va nın renkleri daha iyi ama ghosting olabiliyo sende fps istiyosun o yüzden ıps bakmanı öneririm hikayeli oyunlarda çok güzel olur va

fast va olduğu için daha az ghostinge sahip normal va lara göre

evet hocam dediğin gibi bütçemi çok aşıyor yoksa bu monitörü düşünmüştüm pazaramadan almam gerekli birde hocam kart var

Eski nesil VA olarak görme IPS kafasında bir monitör.
rekabetci oyunlarda cok sorun olmaz diyorsan alıp geçeyim hocam ama birazda ms hz farkıda var diye asusu düşünmüştüm gtg 0.3 sanırsam

va nın renkleri daha iyi ama ghosting olabiliyo sende fps istiyosun o yüzden ıps bakmanı öneririm hikayeli oyunlarda çok güzel olur va

fast va olduğu için daha az ghostinge sahip normal va lara göre
aoc modeli mi hocam fast va

evet hocam dediğin gibi bütçemi çok aşıyor yoksa bu monitörü düşünmüştüm pazaramadan almam gerekli birde hocam kart var

rekabetci oyunlarda cok sorun olmaz diyorsan alıp geçeyim hocam ama birazda ms hz farkıda var diye asusu düşünmüştüm gtg 0.3 sanırsam

aoc modeli mi hocam fast va

H27e6

Geri