Öneri 2k 27inç Monitör Önerisi

Thesamet

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe: 11-12k civarı

Merhaba 2k 27inç bir monitör arayışındayım, 2.el de olur fark etmez. Ağırlıklı hikayeli oyunlar ve film/dizi için bakıyorum, FPS çok nadir oynarım. Renk kalitesi, canlılık ve görüntü netliği ön planda olsun yeter. Ne önerirsiniz?

tlc zaten dediğiniz gibi bir marka ama hiç iade değişim göremedim birde yorumlarıda çok iyi değil gibi satıcıdan dolayı mı çözemedim ölü piksel çok diyorlar
satıcı güvenilir, tlc değil tcl. iade değişimi hepsiburada üstlenir ve sorun yaşatmaz. daha 10 gün önce listelenmiş bir model ne yorum olmasını bekliyordunuz, kötü deneyim yaşayanlar değerlendirme yapmış. ölü piksel olursa iade edersiniz basit yani. dün mü doğdunuz

satıcı güvenilir, tlc değil tcl. iade değişimi hepsiburada üstlenir ve sorun yaşatmaz. daha 10 gün önce listelenmiş bir model ne yorum olmasını bekliyordunuz, kötü deneyim yaşayanlar değerlendirme yapmış. ölü piksel olursa iade edersiniz basit yani. dün mü doğdunuz
durduk yere neden tavır yapıyorsun hocam ben sana yorumlarındaki şeyleri söyledim? tcl yazamadık diye yok dün mü doğdun falan

Geri