1 Kg Kahve Alacağım, F/P Çekilmiş Kahve Öneriniz Var mı?

savowav

80+
Reaksiyon skoru
4
Selamlar, evde hem moka pot hem de filtre kahve makinesinde kullanmak için 1 kg çekilmiş kahve almak istiyorum.

Şimdilik çekirdek alıp evde öğütmek istemiyorum, elimde değirmen de yok. O yüzden direkt çekilmiş olarak alabileceğim, mümkünse uygun fiyatlı ve F/P bir kahve arıyorum.

İki farklı kahve almak yerine tek bir kahveyi hem moka potta hem de filtre kahve makinesinde kullanmak istiyorum. Tabii ikisi için öğütümün birebir aynı olmayacağını biliyorum ama ikisinde de makul sonuç verecek bir öğütüm/kavrum varsa onu tercih ederim.

Özellikle 1 kg alacağım için daha önce kullandığınız:

• F/P olan,
  • Günlük içime uygun,
  • Moka potta güzel sonuç veren,
  • Filtre kahve makinesinde de çok sırıtmayacak
çekilmiş kahveleri önerirseniz sevinirim.

Selamlar, evde hem moka pot hem de filtre kahve makinesinde kullanmak için 1 kg çekilmiş kahve almak istiyorum.

Şimdilik çekirdek alıp evde öğütmek istemiyorum, elimde değirmen de yok. O yüzden direkt çekilmiş olarak alabileceğim, mümkünse uygun fiyatlı ve F/P bir kahve arıyorum.

İki farklı kahve almak yerine tek bir kahveyi hem moka potta hem de filtre kahve makinesinde kullanmak istiyorum. Tabii ikisi için öğütümün birebir aynı olmayacağını biliyorum ama ikisinde de makul sonuç verecek bir öğütüm/kavrum varsa onu tercih ederim.

Özellikle 1 kg alacağım için daha önce kullandığınız:

• F/P olan,
  • Günlük içime uygun,
  • Moka potta güzel sonuç veren,
  • Filtre kahve makinesinde de çok sırıtmayacak
çekilmiş kahveleri önerirseniz sevinirim.
oa forumda kahvenin bile fpsi aranıyor biz çok ölücü olmuşuz

Hocam konuyla alakalı çok bilgim yok ama şuna değinmek istedim kahve öğütüldükten birkaç saat sonra hemen bayatlıyor o yüzden ufak bir öğütücü ilk fırsatta alırsanız daha keyifli olur aklınızda bulunsun

Bütçeniz nedir hocam nitelikli kahve kavrulan bir mekanda çalışıyorum bütçenize göre size öneride bulunabilirim.

Geri