Teknolocia
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
oyun önerilerine açığım
bu tarz konular yasak diye biliyorumSelamlar oyunlar çok pahallı olduğu için alamıyorum klasikleşmiş oyunlarıda hiç oynamadım bu gönderilerde tavsiye hikayeli oyunlara ve serilerede açığım en güvenilir oyun indirme platformu neresi
güvenilir diye biryer olsa bile nereye tıkladığınız önemli hocam adam tonla reklam koyar oraya siz gidip reklamlı indirme butonuna felan basarsanız geçmiş olsun virüs girer tabi açmayıp direk silerseniz bir şey olmazdaSelamlar oyunlar çok pahallı olduğu için alamıyorum klasikleşmiş oyunlarıda hiç oynamadım bu gönderilerde tavsiye hikayeli oyunlara ve serilerede açığım en güvenilir oyun indirme platformu neresi
yasak olduğunu bilmiyordum sileyimöbu tarz konular yasak diye biliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
güvenilir diye biryer olsa bile nereye tıkladığınız önemli hocam adam tonla reklam koyar oraya siz gidip reklamlı indirme butonuna felan basarsanız geçmiş olsun virüs girer tabi açmayıp direk silerseniz bir şey olmazda
Selamlar oyunlar çok pahallı olduğu için alamıyorum klasikleşmiş oyunlarıda hiç oynamadım bu gönderilerde tavsiye hikayeli oyunlara ve serilerede açığım en güvenilir oyun indirme platformu neresi
bekleyin bi hocam bende emin değilimyasak olduğunu bilmiyordum sileyimö
açtığım konu nereden siliniyr onuda bualamadımbekleyin bi hocam bende emin değilim
silinmiyor diye biliyorum tam emin değilim ama yasak olmayabilir onceden açılmış konular var çünkü biraz bekleyin cevap verirler arkadaşlaraçtığım konu nereden siliniyr onuda bualamadım
silinmiyor diye biliyorum tam emin değilim ama yasak olmayabilir onceden açılmış konular var çünkü biraz bekleyin cevap verirler arkadaşlaraçtığım konu nereden siliniyr onuda bualamadım