meslek lisesimi peki? makine bölümü ise autocad solidwork gibi programlar kullandırıyorlar ilerde ona göre bi öneri yapayımBeni üzmesin oyun larda iyi fps alim yeter bide ders için kiseye yeni geçtim
Yok anadolu lisesimeslek lisesimi peki? makine bölümü ise autocad solidwork gibi programlar kullandırıyorlar ilerde ona göre bi öneri yapayım
ben satıyorum almak istersen profilimden bakabilirsin fiyatta anlaşırızBeni üzmesin oyun larda iyi fps alim yeter bide ders için liseye yeni geçtim
Beğenemedim kanka yaben satıyorum almak istersen profilimden bakabilirsin fiyatta anlaşırız
Bencede2. el alma bence sıfır al
Yok anadolu lisesi
Arkadaşimda var vantilatör sesi duyulmuyor bilgisayarin sesinden 2077 açtik kendini kapatti son ayarlarda kasasida ortalamanin alti
bu var lâkin fan sesi aşırı fazla gibi şikayetleri var
Ekran karti ssd arttırmak için soğutma bloğundan kasa kalitesinden ekrandan kisiyorlar bide acayıp isiniyor heraldeArkadaşimda var vantilatör sesi duyulmuyor bilgisayarin sesinden 2077 açtik kendini kapatti son ayarlarda kasasida ortalamanin alti
Laptobun watt değeri kaç rica edersemBu laptopu ve 12 GB RAM alıp yükseltebilirsiniz.
57 yede çikabilirim incehesapda gamıng gecesinden almak mantıklımıLaptobun watt değeri kaç rica edersem
Sorun çıkarıcak bir değer değil 100W hocam.Laptobun watt değeri kaç rica edersem
İdaal bir watt değeri ya ben pek taraf değilim ama şunu çok önerdiler abilerSorun cikaricak bir değer değil 100W hocam.
Bu fiyata 5050 512 gb ram bence kötü nolursa olsunİdaal bir watt değeri ya ben pek taraf değilim ama şunu çok önerdiler abiler