Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Yav arkadaş alan kişi iptal etti herhalde tekrar düşmüş tam sepete ekledim ödeme adımında gitti bu sefer de
Kaderin bir oyunu falan mı alma mı demek istiyor bana :D
30dk kimse almadı 😀 evet kaderin oyunu şöyle özencik yapayım sana ama benimki XT değil

Ekler

• 1000139315.webp
    1000139315.webp
    1 MB · Hit: 308
30dk kimse almadı 😀 evet kaderin oyunu şöyle özencik yapayım sana ama benimki XT değil
AMD hoştur fiyat olarak btf ekran kartı sayılır miss gibi.
Bir 5090 Stealth Ice alamadık arşa çıkıyor fiyatlar miğde bulandırıcı hal aldı.

Ben aldım ama seçerken yanlış kartı seçmişim , kartı değiştirmeye çalışırken iptal edildi dedi , benden sonra başkası aldı onun nasibiymiş , üzücü oldu benim adıma.

Ben aldım ama seçerken yanlış kartı seçmişim , kartı değiştirmeye çalışırken iptal edildi dedi , benden sonra başkası aldı onun nasibiymiş , üzücü oldu benim adıma.
Sağlık olsun düşer gene bana da nasip olmadı :D

kasamın görseli çok şık nitro yakışırdı , asrock challenger aldım iade etsem mi tutsam mı bilemiyorum aynı fiyata nitro görsel olarak çitayı arşa çıkaracaktı :)
Nitronun o baklava tarzı ızgara tasarımı çok hoşuma gidiyor ya sırf o yüzden bir tane almak istiyorum :D

sipariş verebilen oldu mu sepette hata veriyor sürekli sipariş verirken aldırtmıyor
1786691418870.webp

2.938,50TL

21.336,24TL (SON 2)

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQXHQ7H5?tag=yaniyoweb-21&th=1&psc=1
8.831,95TL (NORMALDE 13K-14K GİBİ SATICILARI VAR)

amazon da mı artık iptale başladı? 25kya aldım diye sevinirken iptal yemişim 3 gün kargo bekledim
1786833275593.webp

Geri