Yaklaşık 30000 TL Bütçe Sistem Önerisi İçin Yardım

şuan bakıyorum da yok gibi ya aynı fiyata her türlü elden daha çok çıkıyor yine de teşekkür ederim değerlendireceğim eğer güzel fırsat görürsem, bir de biraz da DLSS açısından nvidia istemiştim normalde bende amd ekran kartlarının FP olduğunu biliyom da işin içine ek şeyler giriyor sonuçta
2060da dlssin ilk versiyonu falan vardır buyuk ihtimalle 6600xtdeki fsr daha iyidir

teşekkür ediyorum ilanlara baktım ancak şehir dışında ve param güvende kabul etmiyor güvenip te alamıyorum o ndenle filterede istanbul içi yapıyorum

teşekkür ediyorum ilanlara baktım ancak şehir dışında ve param güvende kabul etmiyor güvenip te alamıyorum o ndenle filterede istanbul içi yapıyorum
nerede yaşadıgınızı bilmedigim için örnek ilan attım istanbul içi pazarlıkla bu fiyatlara alabilrisiniz

nerede yaşadıgınızı bilmedigim için örnek ilan attım istanbul içi pazarlıkla bu fiyatlara alabilrisiniz
teşekkür ediyorum dediğim gibi fırsat gördükçe bakacağım merak ettiğim sizce 3070 iyi midir 11000TL ye, biliyorum birazcık inatçılık yapıyor gibiyim ama dediğim gibi ilk sistem toplayışım o yüzden hepsini sormaya çalışıyorum

teşekkür ediyorum dediğim gibi fırsat gördükçe bakacağım merak ettiğim sizce 3070 iyi midir 11000TL ye
alınmaz 3070 ler hem çok eski hem mining yapıldı alırsan kesin hiç bakım vs olmamıştır birde termal macun pad parası vericeksin artık nvdia nın 2000 ve 3000 serisi alınmaz çok eskidiler güncel ve güncele çok yakın kartlar bakılmalı

5500
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ne kadar kullanıldı psu ve kasa bir de marka model önemli sonuçta psu alıyom biraz araştırdım en azından yapay zeka markaya önem ver dedi psu konusunda, içi açıldı mı şişme var mı bu arada kasa ATX anakart destekliyor mu ?
Mesh kasa MAG FORGE 120A AIRFLOW B65 hiç açılmadı hazır sistem alındı 1 ay icinde söküldü kasa psu hiç ayrılmadı anakart transfer edildi sadece atx destekliyo elden teslim ederim

Mesh kasa MAG FORGE 120A AIRFLOW B65 hiç açılmadı hazır sistem alındı 1 ay icinde söküldü kasa psu hiç ayrılmadı anakart transfer edildi sadece atx destekliyo elden teslim ederim
tamam benim düşündüğümün, aynısı öncelikle istanbul içi misin ve kaça bırakabiliyorsun ne olursa olsun 2.el görmeden alamam uzaksan da istanbul içinde her zaman gelemeyebilirim

Geri