❌İndirim Bitti! Asrock Radeon RX 9070 XT Web'e Özel 36.700 TL

Arkadaşlar kargoda asus prime 9070xt var onu almayıp legend steel mi alsam ascrok 9060xt normal sıcaklıkları 50 55 iken aşırı vram sıcaklıkları(90) vardı. Fiyatları aynı sayılır.

Arkadaşlar bende bilgisayar toplamayı düşünüyorum çok bilgim yok iyi birşeyin peşindeyim. Fiyat kaça düşmüştü bende geceleri takip edip almayı düşünüyorum.

Arkadaşlar bende bilgisayar toplamayı düşünüyorum çok bilgim yok iyi birşeyin peşindeyim. Fiyat kaça düşmüştü bende geceleri takip edip almayı düşünüyorum.
36 civarına iniyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu ram fiyatlarında yeni model yakın sürede gelmez.XT serisinde gddr6 ram var ondan maliyeti kurtarıyorlar.NVdia gddr7 kullanıyor ondan istemsiz daha da pahalılaşıyor kartları.9080 çıkaracaksa gddr7 yapacak onu kaçtan satabilecek şu an elindeki dd6 ramlerin dibini sıyırana kadar alt kademe devam eder gibi.

36 civarına iniyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu ram fiyatlarında yeni model yakın sürede gelmez.XT serisinde gddr6 ram var ondan maliyeti kurtarıyorlar.NVdia gddr7 kullanıyor ondan istemsiz daha da pahalılaşıyor kartları.9080 çıkaracaksa gddr7 yapacak onu kaçtan satabilecek şu an elindeki dd6 ramlerin dibini sıyırana kadar alt kademe devam eder gibi.
AMD vramden dolayı RX 9050 4gb ekran kartı çıkarıyor. Bellekler AMD de vurmuş 😃
9070 16gb yerine 9070 gre 12gb getirdikleri gibi

Kankam ben 36700 tl ye satın aldım asrock challenger modelini. Bu fiyatlara zor iner toplamaya niyetin varsa kaçırma. Ben de senin gibi indirimden parça parça topluyorum

Geri