Değmez kral tüketim çılgınlığına gerek yok. 2k oynuyorsan 6800xt hala çok iyi, 4k oynayacaksan da 9070xt tıkanır o yüzden gerek yok.6800 xt den geçmeye değer mi ya
Değmez kral tüketim çılgınlığına gerek yok. 2k oynuyorsan 6800xt hala çok iyi, 4k oynayacaksan da 9070xt tıkanır o yüzden gerek yok.6800 xt den geçmeye değer mi ya
herseye zam geliyo murat gamsız ytda eylul 1den sonra dahada artacak dedı suan stokdakı fıyatlarsan satılıyor vb gibisine konusdu. ımkan varsa alıp koseye bıle koyulur.6800 xt den geçmeye değer mi ya
36 civarına iniyor.Arkadaşlar bende bilgisayar toplamayı düşünüyorum çok bilgim yok iyi birşeyin peşindeyim. Fiyat kaça düşmüştü bende geceleri takip edip almayı düşünüyorum.
Bu ram fiyatlarında yeni model yakın sürede gelmez.XT serisinde gddr6 ram var ondan maliyeti kurtarıyorlar.NVdia gddr7 kullanıyor ondan istemsiz daha da pahalılaşıyor kartları.9080 çıkaracaksa gddr7 yapacak onu kaçtan satabilecek şu an elindeki dd6 ramlerin dibini sıyırana kadar alt kademe devam eder gibi.Neden ki
AMD vramden dolayı RX 9050 4gb ekran kartı çıkarıyor. Bellekler AMD de vurmuş36 civarına iniyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu ram fiyatlarında yeni model yakın sürede gelmez.XT serisinde gddr6 ram var ondan maliyeti kurtarıyorlar.NVdia gddr7 kullanıyor ondan istemsiz daha da pahalılaşıyor kartları.9080 çıkaracaksa gddr7 yapacak onu kaçtan satabilecek şu an elindeki dd6 ramlerin dibini sıyırana kadar alt kademe devam eder gibi.
Kankam ben 36700 tl ye satın aldım asrock challenger modelini. Bu fiyatlara zor iner toplamaya niyetin varsa kaçırma. Ben de senin gibi indirimden parça parça topluyorumArkadaşlar bende bilgisayar toplamayı düşünüyorum çok bilgim yok iyi birşeyin peşindeyim. Fiyat kaça düşmüştü bende geceleri takip edip almayı düşünüyorum.