Valla en iyisi öyle bende de siyah beyaz hepsi ama bi güzel geliyor gözümekasa siyah psu beyaz ekran kartı siyah fanlar beyaz kule tipi gri ucuz model hangi renkse onu ala ala kasa milka ineğine döndü
1 tane vidaya bile ihtiyacım yok inanman için kanıtlamam falan mı lazım? Sana da bisey demedim diğer 2 kisiye laf ettim neden bu kadar yanıyorsun? Okuduğunu anlayamıyor olabilirsin ama bunlar yanmanı gerektirmezSadece bok atarak kendini herkesten üstün görmen komik yolla adresini fanlarını yollayayım
Yanan sensin burda adamlar ucuza fırsat yakalamış ve almış bu kadar basit. İnsanlara boş yere lavuk diyip laf atman anormal olduğu için tepki gösteriyorum. Okuduğumu çok şükür anlayabiliyorum ama tanımadığım insanlara fan satın aldı diye lavukta demiyorum. Daha uzatma cevap verme lütfen iyi günler sana1 tane vidaya bile ihtiyacım yok inanman için kanıtlamam falan mı lazım? Sana da bisey demedim diğer 2 kisiye laf ettim neden bu kadar yanıyorsun? Okuduğunu anlayamıyor olabilirsin ama bunlar yanmanı gerektirmez
Noldu "lavuk" canın mı sıkıldı? Çok üzüldüysen bağışlayayım sanaSadece ihtiyacı olan alsa bu fiyata 10 kere düşer ama böyle lavuklar direkt stok bitirdiği icin adamlar 100₺-200₺ indirime bile reklam yaparlar
Alıntıyı görüntüle
Yanan sensin burda adamlar ucuza fırsat yakalamış ve almış bu kadar basit. İnsanlara boş yere lavuk diyip laf atman anormal olduğu için tepki gösteriyorum. Okuduğumu çok şükür anlayabiliyorum ama tanımadığım insanlara fan satın aldı diye lavukta demiyorum. Daha uzatma cevap verme lütfen iyi günler sana
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kontrolcüsü 3lü olduğunu sonradan farkettim iptal ettim belki sisteme düşer başka almak isteyen varsa
mağazada daha mı ucuzMağazaya gitmeye değer mi 20dk metrobüs
İyi niyetli ve kötü niyetli insan arasındaki farkın neler olduğunu uzun uzun araştırmanıza gerek yok mesajları okumanız yeterli. Arkadaş sağolsun bizi hiç tanımamasına rağmen kalitesini verdiği cevaplarla belli ediyor, teşekkür ediyorumYanan sensin burda adamlar ucuza fırsat yakalamış ve almış bu kadar basit. İnsanlara boş yere lavuk diyip laf atman anormal olduğu için tepki gösteriyorum. Okuduğumu çok şükür anlayabiliyorum ama tanımadığım insanlara fan satın aldı diye lavukta demiyorum. Daha uzatma cevap verme lütfen iyi günler sana
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kontrolcüsü 3lü olduğunu sonradan farkettim iptal ettim belki sisteme düşer başka almak isteyen varsa
İnternet stok yok o yüzden sormuştummağazada daha mı ucuz