Gta 6 Yeni Sızıntı (4. Sızıntı)

Kinkof11

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
378
1787220582939.webp

Evet beyler adamın elinde gta 6 nın bir buildi var sizce bundan sonra neler olur ?

ayrıca bu videoda silah ve uçak kullanıyor

Bahsi geçen görselin videosu
Bir şey olacağı yok. Her sızıntıda konu açılacaksa daha çok fazla konu açılacağı var sadece

Son düzenleme:
İşin komik yanı adam yayınladığı bütün videoları kendisi captureleyip atıyormuş. Baştan sona hikayeyi yayınlarsa şaşırmam. Yüksek ihtimal 2024-2025 civarlarının bir buildine sahip. Son sürüm olmadığı aşikar.

gta5 daha iyi dövüş oynanışı olarak görünen hem bıçak da karakter öne atılıyor

Olm adam istese buildi paylaşacak şaka mı la tamam leakleyip gıcık etmesini anlarım da kaç senedir bekliyordum böyle ağızda b*k tadı bırakırsa vallaha üzülürüm.
Korkunç ya Rockstar çalışanı falandır herhalde bu kadar rahat bulduysa. Social engineering olacağını sanmıyorum tekrardan.

Olm adam istese buildi paylaşacak şaka mı la tamam leakleyip gıcık etmesini anlarım da kaç senedir bekliyordum böyle ağızda b*k tadı bırakırsa vallaha üzülürüm.
Korkunç ya Rockstar çalışanı falandır herhalde bu kadar rahat bulduysa. Social engineering olacağını sanmıyorum tekrardan.
Netflixe 100m dolar karsılıgında ilk oynanısı sattılar ya hem parayı aldık hem de netflix kazanmasın diyip kendileri yayınlayıp netflixte yayınlanacak olan fragmana ilgiyi azaltıp bir de videolardaki hesaba bagıs alıp ordan mı parayı vuruyorlar. Acaba diye bir düsünesim geldi
1787221942059.webp

Netflixe 100m dolar karsılıgında ilk oynanısı sattılar ya hem parayı aldık hem de netflix kazanmasın diyip kendileri yayınlayıp netflixte yayınlanacak olan fragmana ilgiyi azaltıp bir de videolardaki hesaba bagıs alıp ordan mı parayı vuruyorlar. Acaba diye bir düsünesim geldi
Alıntıyı görüntüle
Vallaha hesap kendilerindense ve ondan ses çıkarmıyorlarsa korkunç ama playable build yayınlanırsa daha da kötü olur kendileri için baya zarar ederler.

Kendi bilecekleri iş ama yayınlayan kimse buildi olduğu kesin gibi.

Vallaha hesap kendilerindense ve ondan ses çıkarmıyorlarsa korkunç ama playable build yayınlanırsa daha da kötü olur kendileri için baya zarar ederler.

Kendi bilecekleri iş ama yayınlayan kimse buildi olduğu kesin gibi.
Tutuklarlar bu elemanı 1 2 gune relax. Eger pc buildi yayınlarsa rockstar bu oyunu satamaz.

Geri