Game Garaj Slayer R9t3d 5070ti V2 Model Laptop İyi Midir?

eqnn

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
180000
Merhabalar herkese, mimarlık ve oyun için bir laptop arıyorum. Başlıktaki model gözüme çarptı, aynı donanıma sahip diğer markalar çok pahalıyken game garaj neden ucuz? Az bir fiyat farkı da yok arada uçurum var. Bu laptopu kullanan arkadaşlar beni bilgilendirebilir mi? Herhangi bir problemi, sıkıntısı var mı?

Laptop Linki: Game Garaj Slayer R9T3D-5070Ti V2

Merhabalar herkese, mimarlık ve oyun için bir laptop arıyorum. Başlıktaki model gözüme çarptı, aynı donanıma sahip diğer markalar çok pahalıyken game garaj neden ucuz? Az bir fiyat farkı da yok arada uçurum var. Bu laptopu kullanan arkadaşlar beni bilgilendirebilir mi? Herhangi bir problemi, sıkıntısı var mı?

Kullanılan komponent kalitesi, soğutma performansı ve ekran kartı güç verimi dolayısıyla ucuz olabilir, tabi çoğu marka sadece ismini satıyor...

5070Tİ laptop modelleri Vram olarak 12gb oluyor
beklentiyi çok yükseltmemek lazım o açıdan

https://www.trendyol.com/msi/vector...z-p-923727433?boutiqueId=61&merchantId=106740 buda olabilir ram upgrade yaparsanız harika olur

Vram haric fark yok. 9955hx3d sayesinde biri 5070ti biri 5080 bile olsa hemen hemen aynı fpsleri alacaklar. Yani 30 fazladan vermenin bir mantıgı yok. Birde bu 16 gg 32 ram
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İçindeki işlemci dünyadaki en iyi mobil oyun işlemcisi. Ekran kartı desktop 5060ti gücünde aşağı yukarı. Kasası tongfang dünyanın en büyük laptop üreticilerinden biri. Yıllardır ülkemizde monster markası altında satılıyordu son 1 2 yıldır bu markalar cogaldı gameraider gamegaraj thunderobot vs. Yurtdısında da gayet populer bir üretici. Sıkıntı yaşamazsın

Son düzenleme:
gpu işleri yapıyosan benimkini öneririm.Ayrıca ai da kullanıyosan 4gb dev bi fark yaratıo

gpu işleri yapıyosan benimkini öneririm.Ayrıca ai da kullanıyosan 4gb dev bi fark yaratıo
4gb vram icin 40k fazla odemek sacmalık. (Normalde 30k 10k yı rami 32 yapmak icin saydım)

Ekran kartı daha güçlü.Pc nde ai çalıştırıyorsan fark edersin farkı.
Tamam hocam farketmeye farkedersin de laptopta ne ai ı local ai mı kuracak laptopa. Onu gectim zaten hobi haric ne yapabilir bu tarz kartlarla. Arada fark var ben ona bisey demiyorumda 40k lık bir fark yok. Ha amac sadece ai ise düsünülebilir. Amac oyunsa gerek yok.

Amaç AI ise laptop almanın hiçbir anlamı yok. Ekran kartlarını sadece vram olarak değerlendirmeyin Nvidia'nın standart kullanıcılara verdiği gpu'lar vram'lerine alabildikleri her modeli çatır çatır çalıştırabiliyorlar diye standart bu olmuyor. Mobil gpular hem desktop versiyonlarından düşük segment bir çip ile üretiliyorlar (mesela standart 5070 ti, 5080 ile aynı banttan çıkıyor ancak desktop 5070 ti 5060 ile aynı banttan çıkıyor gibi düşünebilirsiniz) hem de kıyasla çok düşük enerji ile çalışıyorlar. Modeli vram'e sığdırsanız bile tps kullanılabilir seviyede olmuyor.

Geri