Kasa Önü ve Monitörde Ki Usb Portları Çalışmıyor

chaspinx

80+
Reaksiyon skoru
37
Merhaba dostlar alalı 1 yıla yakın oldu kasayı bir süre sonra kendiliğinden bu özelliklerden mahrum kaldım :D dell aw2523 monitör kullanıyorum ondada usb portu var 2 adet hem onlar hem kasanın ön kısmında bulunanlar çalışmıyor.Kasa arkasındakilerde yetmiyor haliyle yardımcı olabilecek var mı acaba

Merhaba dostlar alalı 1 yıla yakın oldu kasayı bir süre sonra kendiliğinden bu özelliklerden mahrum kaldım :D dell aw2523 monitör kullanıyorum ondada usb portu var 2 adet hem onlar hem kasanın ön kısmında bulunanlar çalışmıyor.Kasa arkasındakilerde yetmiyor haliyle yardımcı olabilecek var mı acaba
Bios ayarı olması lazım bununla alakalı. Kasa için kablolamalar doğru ise anakartının marka modelini yapayzekaya atarak bu ayarı bulabilirsin.

Belki anakarta giren kabloları oynamıştır anakartın kenarındaki kablolara bastır biraz.

Anakart da pcle x1 yuvası varsa ona usb çoklayıcı felan takılabiliyor

ya monitörü çözdümde anakartın ön usbleri çözemedim maalesef yapay zekada yardımcı olmadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

asus 650 M anakart modelim

ya monitörü çözdümde anakartın ön usbleri çözemedim maalesef yapay zekada yardımcı olmadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

asus 650 M anakart modelim
Kablolamayı kontrol et

Geri