Philips Oneblade Balonu

Akhisarli45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
372
Yıllardır forumlarda herkesin önermesi nedeniyle daha pratik hızlı olmak için Oneblade aldim, pili falanda daha uzundur gitsen ve ayarlı başlığı nedeniyle pro versiyondan aldım.
Şunu diyebilirim rahatlıkla son 1 haftadır tıraş olabilmek için erken kalkıyorum.
Önceden proglide jilet ve tıraş Jeli kullanıyordum. 10 saniyede tıraş jelini sür köpürt sakallarım kısaysa 2dk uzunsa maksimum 5dk tıraş bitiriyordu.
Şimdi one bladele aynı yerden 3 4 kere geçiyorum kesmiyor sakalı tam agizina denk getirmek lazım, yüzümde kaymiyor derimi çekiştiriyor. Yıllardır jiletle doğru düzgün bir yerimi kesmem ama oneblade de kalan sakalları kesmeye çalışırken her seferinde 3 4 yerimi kesiyorum . Tıraş bitiriyor tıraş olmaya harcadığım zamanı birde makinenin etrafa dağıttığı sakalları temizlemeye uğraşıyorum. Üstün başım bütün lavabo küçük küçük sakal. Vücud taraklariyla vücuda denedim orda da aynı yerden 5 kere geçiyorum tam almıyor tüyler agizina tam oturmuyayinca kesmiyor.
İnşallah ben bişeyleri yanlış yapıyorumdur ama oneblade di çok seven arkadaşlar önerim bir kere kalitlei bir jilet(proglide veya mach3) ve tıraş Jeli ile bir tıraş olun. Çok daha hızlı çok daha rahat ve çok daha konforlu.

Yıllardır forumlarda herkesin önermesi nedeniyle daha pratik hızlı olmak için Oneblade aldim, pili falanda daha uzundur gitsen ve ayarlı başlığı nedeniyle pro versiyondan aldım.
Şunu diyebilirim rahatlıkla son 1 haftadır tıraş olabilmek için erken kalkıyorum.
Önceden proglide jilet ve tıraş Jeli kullanıyordum. 10 saniyede tıraş jelini sür köpürt sakallarım kısaysa 2dk uzunsa maksimum 5dk tıraş bitiriyordu.
Şimdi one bladele aynı yerden 3 4 kere geçiyorum kesmiyor sakalı tam agizina denk getirmek lazım, yüzümde kaymiyor derimi çekiştiriyor. Yıllardır jiletle doğru düzgün bir yerimi kesmem ama oneblade de kalan sakalları kesmeye çalışırken her seferinde 3 4 yerimi kesiyorum . Tıraş bitiriyor tıraş olmaya harcadığım zamanı birde makinenin etrafa dağıttığı sakalları temizlemeye uğraşıyorum. Üstün başım bütün lavabo küçük küçük sakal. Vücud taraklariyla vücuda denedim orda da aynı yerden 5 kere geçiyorum tam almıyor tüyler agizina tam oturmuyayinca kesmiyor.
İnşallah ben bişeyleri yanlış yapıyorumdur ama oneblade di çok seven arkadaşlar önerim bir kere kalitlei bir jilet(proglide veya mach3) ve tıraş Jeli ile bir tıraş olun. Çok daha hızlı çok daha rahat ve çok daha konforlu.
İnsanların geneli bu aletleri sakala şekil vermek, kanatmamasi ve daha ekonomik olduğu (oneblade burada istisna :D) için alıyor zaten
Sinek kaydı alıyorsan makineler yerine jilet daha mantıklı ağzı geniş kaydirdigin gibi alır, daha hızlı alır
Ancak ben de başka sebeplerden oneblade sevmiyorum bence de overrated

Son düzenleme:
Keşke jilet gibi veya daha sıfır alan makineler olsaydı (var mı bilmiyorum)
Bende oneblade braun ve Philips var hiçbiri jilet gibi almıyor ( 5 bıçaklı Big kullanıyorum) sakal ve bıyığım falan tam çıkmıyor biraz tüy gibi çok kalın değil ve çok uzamıyor ama sıfıra sıfır olsun istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pp deki gibş

Keşke jilet gibi veya daha sıfır alan makineler olsaydı (var mı bilmiyorum)
Bende oneblade braun ve Philips var hiçbiri jilet gibi almıyor ( 5 bıçaklı Big kullanıyorum) sakal ve bıyığım falan tam çıkmıyor biraz tüy gibi çok kalın değil ve çok uzamıyor ama sıfıra sıfır olsun istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pp deki gibş
Bende powertecin meşhur kırmızı olan bir modeli var bayağı iyi alıyor

eğer başlığıyla kullanıyorsanız dediğiniz gibi oluyor ama başlıksız gayet iyi kesiyor. Belki de sizin sakalınız çok serttir artık orasını bilemeyeceğim ama haftada 1 one blade ile traş oluyorum sorun yaşamadım dediğiniz gibi.

Oha şansa bak tamda bugün hediye gelmişti bana

hız olarak bir şey diyemem ben önden bi alıyorum ondan sonra sıfıra yakın 2.turu atıyorum bi 7-8dk sürüyor

Hocam makinelerde şuan tamamen sıfır alan makine görmedim ama iyi alıyor şarjı da uzun gidiyor
Geçen berbere gittim. Saç kesimden sonra sakal traşı rica ettim. İlk önce normal makineyle aldı sonra ufak bi makine çıkardı 0ra kesti yüzüm bebeksi oldu keşke söyleseydim makinenin ismi :D

Geri