❌İndirim Bitti! Gecenin Yıldızı 21 Ağustos

zamanında almıştım tek artısı kutu içeriği bi tane taşıma çantası ile geliyo ses kötü ayar yapılacak bi uygulaması da yok ama bu fiyata alınır tam f/p açısından ederi fiyat

Aldım yorumları ve değerlendirme videosu izleyip iade ettim.

Yok be onların beklentisi fazladır. 600 TL ye piyasada başka şeyler aramaktansa
oda doğruda 600 veren üzerine 400 de koyar şeklinde düşündüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O bile yeterli olur hem kulak ısıtıyor hem müzik çalıyor daha ne isterim. Müziksiz versiyonu zaten 300-500 arası :D
adam üşenmemiş şunu yaparken üşenmemiş helal şapka çıkardım

Vatanbilgisayarın yaptığı indirimi hiçbir firma yapamıyor,kaç kere denk geldi para yoktu şimdi para var denk gelmiyor. 41 bine 5070ti yada 65 bine 5080

iade etmelimiyim o kadar mı kötü kulaklık :D

iade etmelimiyim o kadar mı kötü kulaklık :D
Etme reis şu an kulağımda dünyanın en iyisi değil ama bu fiyata alınabilecek en iyisi bence gayet yeterli. Özellikle kafaya çevirdiğimde sesin oraya gitmesi güzel bi özellik. Bazen kafası karışıyor bi süre normal ekrana sabit bakınca 5-10 sn falan toparlıyor. Veya sağına 5 10 sn bakınca artık orası düzmüş gibi algılıyor. Benim çok hoşuma gitti 600 liraya müq

Hocam ürün geldi fakat şarj almıyor sanırım turuncu kızılımsı bir renk yanıyordu arada hızlı geçiş yapıyor yanıp sönme şeklinde şarjda iken fakat az bile şarj olmamış sanırım power tuşuna basılı tutuyorum herhangi bir şekilde ürün çalışmıyor ya bozuk olan ürün denk geldi bana yada ilk kullanımda saatlerce şarj etmek lazım emin olamadım kulaklık rahat ve yumuşak diyebilirim pedleri güzel bir taşıma çantası var fakat biraz kaba. Değer mi ürün çalışırsa inşallah deneme yapcam eğer çalışmazsa iade edicem.

Geri