Hyperx Cloud Iıı S Wireless 5.299,00 TL + 500 TL Bonus

Bir de yanına şu padden alırsam 2-3 yıl götürür beni. Yalnız stok yok gelir inş.

Çok pahalı o paraya değmez.

Arctis 1 Wireless yıllar içinde bu hale geldi. Ben de aldım Cloud 3 S'i, hayırlısı bakalım.

WhatsApp Image 2026-08-22 at 13.44.52.webp

HyperX tabii ki.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Equlizer ayarı yapmanız gerek muhtemelen.
Nasıl bir ayar yapmamız gerekiyor hocam ? Kendi programında müzik modunu seçince pelta da sanki düğün salonundaymış sesi gibi geldi. Eq apo diye bi program indirdim yükseldi ses ama kablolu 1500 liralık kulaklığımın sesi çok fazla geliyor hala ben işin orasındayım

Nasıl bir ayar yapmamız gerekiyor hocam ? Kendi programında müzik modunu seçince pelta da sanki düğün salonundaymış sesi gibi geldi. Eq apo diye bi program indirdim yükseldi ses ama kablolu 1500 liralık kulaklığımın sesi çok fazla geliyor hala ben işin orasındayım
Oyun için aldıysan ayar yapmana gerek yok. Şarkı için aldıysan da yanlış kulaklık tercihi.

sesin yüksek gelmesiyle fiyatının ne alakası var hocam

Oyun için aldıysan ayar yapmana gerek yok. Şarkı için aldıysan da yanlış kulaklık tercihi.

sesin yüksek gelmesiyle fiyatının ne alakası var hocam
Hocam ses yeterli gelmeyince neyle alakalı olacak ? 1500 tl lik kulaklık ile 7 bin tl lik kulaklığın tek farkı kablosuz olmaması olmamalı onu diyorum

"Yüksek ses = iyi ses"i unutmanız lazım arkadaşlar.

Sanki 100mm planara voltaj yetiştirememiş de performansını alamıyormuş gibi tepki veriyorsunuz. Wireless dsp kulaklıklar böyle olur.

"Yüksek ses = iyi ses"i unutmanız lazım arkadaşlar.
Kesinlikle katılıyorum da benim bahsettiğim %100 e gelince kulaklarım patlasın değil kaliteli net ses ve benim biraz rahatsız olup kısmam gereksin. Veya gerektiğinde yüksek dinlemek istediğimde açıp dinleyebilmeliyim. Yoksa ses sistemi gibi ses istiyorum demiyorum.

Kesinlikle katılıyorum da benim bahsettiğim %100 e gelince kulaklarım patlasın değil kaliteli net ses ve benim biraz rahatsız olup kısmam gereksin. Veya gerektiğinde yüksek dinlemek istediğimde açıp dinleyebilmeliyim. Yoksa ses sistemi gibi ses istiyorum demiyorum.
Pelta zaten kötü bir kulaklık. Cashback var diye atladı millet, gereksiz yere övdüler. Sen de onların kurbanı olmuşsun maalesef

Pelta zaten kötü bir kulaklık. Cashback var diye atladı millet, gereksiz yere övdüler. Sen de onların kurbanı olmuşsun maalesef
Tasarım olarak hoşuma gitti cashbackten yararlanmadım da hyperx gelince kıyaslıcam eğer onda da dediğiniz gibi wireless olmasından kaynaklı sesin normali öyleyse en olmadı eski kulaklığımdan 1500 e kablolu bişey alır geçerim. Kablosuz olması o kadar da elzem değil benim için

Tasarım olarak hoşuma gitti cashbackten yararlanmadım da hyperx gelince kıyaslıcam eğer onda da dediğiniz gibi wireless olmasından kaynaklı sesin normali öyleyse en olmadı eski kulaklığımdan 1500 e kablolu bişey alır geçerim. Kablosuz olması o kadar da elzem değil benim için
Cloud iii s in müzik ve oyun performansı çok iyi rakiplerine göre. Ses şiddeti çok yüksek değil. Kablosuz şart değilse iem al bir tane keyfine bak

Geri