Bütçe kaç, hangi oyunları oynuyorsun. Müzik ve oyun hangi oranlarda önemliönerdiğin bir model var mı hocam onları da inceleyeyim
Bütçe kaç, hangi oyunları oynuyorsun. Müzik ve oyun hangi oranlarda önemliönerdiğin bir model var mı hocam onları da inceleyeyim
Bütçe 5-6-7k taksit e göre değişir de maks 7 diyelim. Oyun cs, lol tarzı oynuyorum. Birde toplantılarda gün içinde lazım oluyor. Gün boyu lazım oluyor yani.Bütçe kaç, hangi oyunları oynuyorsun. Müzik ve oyun hangi oranlarda önemli
Mikrofonun var mıBütçe 5-6-7k taksit e göre değişir de maks 7 diyelim. Oyun cs, lol tarzı oynuyorum. Birde toplantılarda gün içinde lazım oluyor. Gün boyu lazım oluyor yani.
yokMikrofonun var mı
İyi mikrofonlu bir şey istiyorsan epz g20 pro. Harici mikrofon alacaksan 2kya havit vs alabilirsin, kalan 3-5k arasına da cadenza ii, kefine klean sv veya simgot ew300 öneririm.
Cloud 3S için bu konunun 2. sayfasında equlizer ayarıyla alakalı mesajımın olduğu konu linkini paylaştım ona bir bakın hocam. Sesin düşük gelmesi durumunu bilemem ama yankı sorununu o mesajımda anlattım. Ayrıca nokta atışı ses kasmak isteyenler equlizer ayarı yapmalı diye düşünüyorum.Nasıl bir ayar yapmamız gerekiyor hocam ? Kendi programında müzik modunu seçince pelta da sanki düğün salonundaymış sesi gibi geldi. Eq apo diye bi program indirdim yükseldi ses ama kablolu 1500 liralık kulaklığımın sesi çok fazla geliyor hala ben işin orasındayım
Kulaklıklar hakkında pek bir fikrin yok gibi dostum. Araştır biraz fiyat farklarının neyden kaynaklandıklarını öğrenirsin.Hocam ses yeterli gelmeyince neyle alakalı olacak ? 1500 tl lik kulaklık ile 7 bin tl lik kulaklığın tek farkı kablosuz olmaması olmamalı onu diyorum