Hyperx Cloud Iıı S Wireless 5.299,00 TL + 500 TL Bonus

Bütçe kaç, hangi oyunları oynuyorsun. Müzik ve oyun hangi oranlarda önemli
Bütçe 5-6-7k taksit e göre değişir de maks 7 diyelim. Oyun cs, lol tarzı oynuyorum. Birde toplantılarda gün içinde lazım oluyor. Gün boyu lazım oluyor yani.

İyi mikrofonlu bir şey istiyorsan epz g20 pro. Harici mikrofon alacaksan 2kya havit vs alabilirsin, kalan 3-5k arasına da cadenza ii, kefine klean sv veya simgot ew300 öneririm.

Mikrofonu hiç dahil etmediğin senaryoda:
Warm, uzun saatler boyunca ne ses ne ergonomiden yorulmayacağın aful explorer (oyun performansı iyi değil fiyatına göre)

Tipsy m1, afuldan daha parlak ama yine de yorucu değil. Hafif v.

Inline mic bana yeter diyorsan da:
Ew300 dsp mikrofonlu varyant
Kefine klean sv

Giriş olarak cadenza ii veya klean sv önerebilirim. Hangi soundı beğeniyorsun keşfetmeye başlarsın. Tek seferde halledeyim diyorsan ew300, m1, explorer üçlüsüne bakabilirsin. Ancak uyarayayım ne alırsan al, yeni bir iem alıp denemek isteyeceksin :)

Nasıl bir ayar yapmamız gerekiyor hocam ? Kendi programında müzik modunu seçince pelta da sanki düğün salonundaymış sesi gibi geldi. Eq apo diye bi program indirdim yükseldi ses ama kablolu 1500 liralık kulaklığımın sesi çok fazla geliyor hala ben işin orasındayım
Cloud 3S için bu konunun 2. sayfasında equlizer ayarıyla alakalı mesajımın olduğu konu linkini paylaştım ona bir bakın hocam. Sesin düşük gelmesi durumunu bilemem ama yankı sorununu o mesajımda anlattım. Ayrıca nokta atışı ses kasmak isteyenler equlizer ayarı yapmalı diye düşünüyorum.

Hocam ses yeterli gelmeyince neyle alakalı olacak ? 1500 tl lik kulaklık ile 7 bin tl lik kulaklığın tek farkı kablosuz olmaması olmamalı onu diyorum
Kulaklıklar hakkında pek bir fikrin yok gibi dostum. Araştır biraz fiyat farklarının neyden kaynaklandıklarını öğrenirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,235,424
Üyeler
201,748
Son üye
herhangy
Geri