100 gr tavuk döneri 200 TL'ye satıyorlar hocam ne bekliyordunuz anlamadım.aldım ama alacağıma pişman oldum. iptal de edilmiyor :d 150 gr net köfte var 100 gr sos. ne anladım ben bu işten?
konudaki başlık gibi 250 gram köfte bekliyordum. ne beklediğim ya da neyin kaç liraya satıldığı hakkındaki fikrim sizi ilgilendirmez. 100 gr tavuk dönerin 200 tl olması da pahalı. ben yemiyorum oralardan.100 gr tavuk döneri 200 TL'ye satıyorlar hocam ne bekliyordunuz anlamadım.
Konuyu açan da bakmamış o yüzden dikkatli bakmak lazım üzerine. Konu 200 TL'ye 100 grlık döner yiyip yememeniz değil zaten. Ülkede daha düşük fiyata bir şey yiyememeniz sorun.konudaki başlık gibi 250 gram köfte bekliyordum. ne beklediğim ya da neyin kaç liraya satıldığı hakkındaki fikrim sizi ilgilendirmez. 100 gr tavuk dönerin 200 tl olması da pahalı. ben yemiyorum oralardan.
aldım ama alacağıma pişman oldum. iptal de edilmiyor :d 150 gr net köfte var 100 gr sos. ne anladım ben bu işten?
Pardon beyler aklımdan çıkmış sosu olduğu.Sosu da iyi olsa bari sakın kullanmayınKonuyu açan da bakmamış o yüzden dikkatli bakmak lazım üzerine. Konu 200 TL'ye 100 grlık döner yiyip yememeniz değil zaten. Ülkede daha düşük fiyata bir şey yiyememeniz sorun.
Hocam ambalaj hilesi gibi Soslu Dana Köfte yazmak daha iyi olmaz mı sizcede100 gr tavuk döneri 200 TL'ye satıyorlar hocam ne bekliyordunuz anlamadım.