3080 Ti Ekran Kartı Hala Alınır mı?

bbeyAz

80+
Reaksiyon skoru
2
merhaba kendime sadece cs2 oynamak için pc dizmek istiyorum. Benq’nun 600hz lik monitöründen sipariş ettim bu yüzden de csde 600 fps in altına düşmek istemiyorum. Cs2’nin Nvidiayı reflex,boost vb ayarlardan ötürü kayırdığı için amd ekran kartı düşünmüyorum. İşlemcimi ryzen 7 9800x3d alacağım ekran kartı olarak normal şartlarda rtx 5070 düşünüyorum hatta 5060ti ile arasında gidip geliyorum fakat bugün evime yakın bir mağazada 30.000₺ye sıfır 3080ti ekran kartı buldum. Pazarlıkla fiyatı 2-3bin daha düşürürsem 5070 ile arasında 10-15k fiyat farkı olacak. Kararsızım çok fazla bilgili değilim bu konuda sizden yardım istiyorum

merhaba kendime sadece cs2 oynamak için pc dizmek istiyorum. Benq’nun 600hz lik monitöründen sipariş ettim bu yüzden de csde 600 fps in altına düşmek istemiyorum. Cs2’nin Nvidiayı reflex,boost vb ayarlardan ötürü kayırdığı için amd ekran kartı düşünmüyorum. İşlemcimi ryzen 7 9800x3d alacağım ekran kartı olarak normal şartlarda rtx 5070 düşünüyorum hatta 5060ti ile arasında gidip geliyorum fakat bugün evime yakın bir mağazada 30.000₺ye sıfır 3080ti ekran kartı buldum. Pazarlıkla fiyatı 2-3bin daha düşürürsem 5070 ile arasında 10-15k fiyat farkı olacak. Kararsızım çok fazla bilgili değilim bu konuda sizden yardım istiyorum
3080ti ın sıfırı yok iyi sallamış 5070 al geç

Hocam 0 ayarında yazmış ama sanırım ikinci el ürün ve istanbul bana uzak kalıyor dediğim gibi donanım konusunda çok bilgili olmadığım için 2.el ürünlerden korkuyorum
Satıcısı güvenilir sayılabilecek nadir kişilerden. Zaten garantili cihaz. Bu fiyata bu model zor bulunur güncel piyasada ama para senin karar senin

Israrla fiyatını eleştiren herkese ürünün sıfır olduğunu söylemiş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Satıcısı güvenilir sayılabilecek nadir kişilerden. Zaten garantili cihaz. Bu fiyata bu model zor bulunur güncel piyasada ama para senin karar senin
Kesinlikle doğru söylüyorsun ama dediğim gibi çok fazla bilgili olmadığım için ben de temkinli yaklaşmaya çalışıyorum garantisinin devam ediyor olmasına güvenerek hareket edebilir miyim yani? Bir de merak ettiğim diğer konu 5060ti ile de istediğim fps değerlerini yakalayabilir miyim yoksa 5070 şart mı?

Bahsettiği gibi sıfırsa sence alınabilir bir ekran kartı mı hala?

3080 Ti`a 30K verilmez, sıfır olsa bile verilmez.

Yav bi insan neden 30k 3080ti düşünür :D 9070xt,5070 varken?

Kaldı ki 0 3080ti yok.Kartın bakımlarnı yapar etiketi de takar hiçbir şey olmamış gibi satar.

Neye ne verilir peki 3 seçenek sundum tamam 3080ti olmaz bu fikrin için teşekkürler peki hangisini almalıyım?

Yav bi insan neden 30k 3080ti düşünür :D 9070xt,5070 varken?

Kaldı ki 0 3080ti yok.Kartın bakımlarnı yapar etiketi de takar hiçbir şey olmamış gibi satar.
Dostum öncelikle yazıyı güzelce okumamışsın 9070xt öneriyorsun. Ben de yüksek ihitmalle 5070ten yana tercihimi kullanacağım ama 3 fanlı sıfır 5070ler şu an 40kya dayandı yani 3080 ile arasında pazarlık payını da koyduğumda 10-15k fark oluyor bunu da yazmıştım aslında ama güzel okumamışsın. Aynı paralar olsa tabii ki 3080ti düşünecek değilim

Israrla fiyatını eleştiren herkese ürünün sıfır olduğunu söylemiş

Kesinlikle doğru söylüyorsun ama dediğim gibi çok fazla bilgili olmadığım için ben de temkinli yaklaşmaya çalışıyorum garantisinin devam ediyor olmasına güvenerek hareket edebilir miyim yani? Bir de merak ettiğim diğer konu 5060ti ile de istediğim fps değerlerini yakalayabilir miyim yoksa 5070 şart mı?

Bahsettiği gibi sıfırsa sence alınabilir bir ekran kartı mı hala?
5060 ti da iş görür de o işlemciyle 5060 ti skinny jean giymiş 200 kilo obez birey gibi olur

2.el 4070 bile çok daha mantıklı olur. 3080ti çok fazla güç tüketen bir kart. 4070 ile aralarında uçurum performans farkı yok. En azından güncell dlss ve framegen gibi teknolojileredfe sahip olursunuz. 3000 serisi dlss 4.5 da düşük perf veriyor.

Geri