❌İndirim Bitti! Asus Prıme Rx9070xt ve Psu Bundle Teklifi

Bundle de iade ederken içerisindeki bütün ürünleri iade etmen lazim diye biliyorum
Bundle olmasının amacı zaten cazip bir ürün yanında, cazip olmayan elde kalmış ürünün satılıp stok eritilmesi. Ekran kartı kalsın psu yu iade edeyim derseniz olmaz muhtemelen. Bundle olmasının mantığı kalmaz o zaman. 2. elden satarsınız psuyu
Bende öyle tahmin ediyorum ama emin değilim o sebepten yazdım arkadaşa iade edebilirse veya bir sorun olursa diye. Geri dönüş yapar umarım vakti gelince.

Kaliteli 750 watt psu stok halde çok rahat besliyor. Power limit yüksek olan özel modellerde %10Pl ile sıkıntı çıkarabilir (Özellikle anlık powerspike durumlarında kart 400 watt üstünü görebilir). 9070xt' kartlar undervolt ve -PL'ye iyi tepki veriyorlar. Bu kart 304w tdp değerine sahip kısaca sıkıntı olmazdı.

Bu AMD prime soğutma performansı kötü en kötü Sapphire pulse alın veya vatandan asrock Challenger 36.700 civarına düşüyor
Asrock challanger daha iyi midir hocam asustan soğutma konusunda? bende challanger modelini sipariş ettim ama diğer modelleri pek bilmiyorum

Asrock challanger daha iyi midir hocam asustan soğutma konusunda? bende challanger modelini sipariş ettim ama diğer modelleri pek bilmiyorum
Challenger bir tik daha iyi

Ben aldım şimdi nasıl aldırmıyor
Siz aldınız demekki son stoğu
1787816265305.webp

dün öğlene doğru aldık akşamüstü 3de geldi kargo bana valla bu nasıl hız

Prime ın soğutması CHALLENGER dan kötümü acaba?
Challenger bilmem 29 derece oda sıcaklığında 2 saat CS2 ve crimson desert 2 k ultrada oynadim.Gördügu değer 60-68 arası üzerindeki jelatinleri de sökmeyi unutmuşum daha uğraşmadım tekrar sök taka kasa sogutmamda orta seviye

Geri