Yardım Bu Psu Alınır mı Max Bütçem Bu

SFX bir model olduğundan kabloları çok kısa. Ona göre düşün. Böyle kabloları;

Alıntıyı görüntüle

Normalde bu PSU ITX sistemler için uygun.
txkasa da kullanamaz mıyız bunu en kötü tekrar iade ederim ama bilemedim zo king kasam var asus tuf gaing b650m lus matx anakart varbirde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

850w iyimiş aslında keşke az daha ekleyebilseydim de alabilseydim tam 4k vardı üsütne çıkamazdım

txkasa da kullanamaz mıyız bunu en kötü tekrar iade ederim ama bilemedim zo king kasam var asus tuf gaing b650m lus matx anakart varbirde

850w iyimiş aslında keşke az daha ekleyebilseydim de alabilseydim tam 4k vardı üsütne çıkamazdım
kasa elinde yok mu iple ölçsen ya psudan ekran kartına uzunluğu

teknobiyotik sitesinde ucuza satıyor.stoğa girerse 4binden alırsın

kasa elinde yok mu iple ölçsen ya psudan ekran kartına uzunluğu
evde değilimhocam ya ama sığar ya her türlü kablo geçer yani elimdeki psu da bildiğim kadarıyal küçük su matx olabilir

teknobiyotik sitesinde ucuza satıyor.stoğa girerse 4binden alırsın
şimdi indirmde olsa alırdım ya hocam geçti sanıırm o eşiği ama buda kötü bir psu değil ya

cratos lite 3500 falandı ama fiyatı artmış absürt şekilde normalde 3500 4000 arası net vardı

Madem ihtiyac var degerlendir. Sistem neydi bu arada

kablo kısalığı, benzer olsa da biraz daha sesli çalışma, fiyat dezavantajı derken ben galiba xpg alırdım tercih sizin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,366
Üyeler
203,805
Son üye
Emre9701
Geri