SadeceYorumcu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 642
4bin tl idi enson.hepside var ama o pahalı satıyorbuda iyimiş hoam kaç tl ye düşer ki ama ps kötü durumda benim acil lazımdı yani
4bin tl idi enson.hepside var ama o pahalı satıyorbuda iyimiş hoam kaç tl ye düşer ki ama ps kötü durumda benim acil lazımdı yani
txkasa da kullanamaz mıyız bunu en kötü tekrar iade ederim ama bilemedim zo king kasam var asus tuf gaing b650m lus matx anakart varbirdeSFX bir model olduğundan kabloları çok kısa. Ona göre düşün. Böyle kabloları;
Alıntıyı görüntüle
Normalde bu PSU ITX sistemler için uygun.
850w iyimiş aslında keşke az daha ekleyebilseydim de alabilseydim tam 4k vardı üsütne çıkamazdım4bin tl idi enson.hepside var ama o pahalı satıyor
kasa elinde yok mu iple ölçsen ya psudan ekran kartına uzunluğutxkasa da kullanamaz mıyız bunu en kötü tekrar iade ederim ama bilemedim zo king kasam var asus tuf gaing b650m lus matx anakart varbirde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
850w iyimiş aslında keşke az daha ekleyebilseydim de alabilseydim tam 4k vardı üsütne çıkamazdım
teknobiyotik sitesinde ucuza satıyor.stoğa girerse 4binden alırsıntxkasa da kullanamaz mıyız bunu en kötü tekrar iade ederim ama bilemedim zo king kasam var asus tuf gaing b650m lus matx anakart varbirde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
850w iyimiş aslında keşke az daha ekleyebilseydim de alabilseydim tam 4k vardı üsütne çıkamazdım
evde değilimhocam ya ama sığar ya her türlü kablo geçer yani elimdeki psu da bildiğim kadarıyal küçük su matx olabilirkasa elinde yok mu iple ölçsen ya psudan ekran kartına uzunluğu
şimdi indirmde olsa alırdım ya hocam geçti sanıırm o eşiği ama buda kötü bir psu değil yateknobiyotik sitesinde ucuza satıyor.stoğa girerse 4binden alırsın
can sağlığı ya bu psu da y iyi bence hem 0rpm modu vb de varcratos lite 3500 falandı ama fiyatı artmış absürt şekilde normalde 3500 4000 arası net vardı
alınır...
çok holuma giden bir psu kendisi
Zotac gaming ttx 4060 ti 16 gMadem ihtiyac var degerlendir. Sistem neydi bu arada
Lian li daha iyi gibi sanki hocam ama bilemedimhttps://www.incehesap.com/pylonii750b-bkceu-fiyati-87798/ bu iyi bir tercih bence