Yardım Asus Anakart Model Tercihi

tark

80+
Reaksiyon skoru
6
Asus prime b650m-r ile b650m-k arasındaki fark nedir m-k modelinde galiba ssd soğutucu varmış bilenler varsa yardımcı olabilirmi,zaten ikisi arasında 100tl kadar bi fark var neredeyse yok.

b650m k modeli daha iyi ssd soğutucusu var üzerinde bikaç özellik daha vardı varsa b650m k al ben b850m k aldım daha üst model aynı fiyata düşmüştü

Asus prime b650m-r ile b650m-k arasındaki fark nedir m-k modelinde galiba ssd soğutucu varmış bilenler varsa yardımcı olabilirmi,zaten ikisi arasında 100tl kadar bi fark var neredeyse yok.
neyle kullanacaksın, yükseltecek misin

1788037232847.webp

Knk bende b650m-k aldım ssd de soğutma var artı farkı şu bios flashback gibi özellikleri var bios gğncellemek fln daha kolay ileriye dönük iyi oluyo

Knk bende b650m-k aldım ssd de soğutma var artı farkı şu bios flashback gibi özellikleri var bios gğncellemek fln daha kolay ileriye dönük iyi oluyo
Bios konusunda bilgim 0 hiçbirşey bilmiyorum aldıktan sonra bir şey olurmu

Hemen hemen aynı modeller, b650m-r, b650m-k nın biraz kırpılmış modeli

Geri