ne arıyorsun tam olarak. boyut. özellik veya bütçe olarak??Benim klavyem belki 10 yıl önceki yenisi lazım sevdiğiniz klavye varmı
Bütçe 1200-1400 arası olabilir sağlam bişey istiyorum gönül isterdi kablosuz olsun bu bütçeye çok zor galiba boyut olarak %75 olur genellikle oyun için kullanıcamne arıyorsun tam olarak. boyut. özellik veya bütçe olarak??
hocam. o bütçeye bildiğim ürün yok şuan yalan olmasın...Bütçe 1200-1400 arası olabilir sağlam bişey istiyorum gönül isterdi kablosuz olsun bu bütçeye çok zor galiba boyut olarak %75 olur genellikle oyun için kullanıcam
Bütçe 1200-1400 arası olabilir sağlam bişey istiyorum gönül isterdi kablosuz olsun bu bütçeye çok zor galiba boyut olarak %75 olur genellikle oyun için kullanıcam
hocam. kuzene gravion marka bir klavye almıştık ama bataryası ölü geldi direkt. denk gelmiştir belki ama bilgi olsun..Gravion VEXOR RGB Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi 82 Tuş | 3 Mod (Bluetooth + 2.4G + Kablolu) | Huano Brown Kahverengi Switch Linear | 2000mAh Batarya | Anti-Ghosting Kompakt%75 Hot Swap : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Gravion VEXOR RGB Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi 82 Tuş | 3 Mod (Bluetooth + 2.4G + Kablolu) | Huano Brown Kahverengi Switch Linear | 2000mAh Batarya | Anti-Ghosting Kompakt%75 Hot Swap : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
buda var ama aradaki farka bakarak kablosuz olanı al derim..hocam. o bütçeye bildiğim ürün yok şuan yalan olmasın...
ya bunu alın zorlayıp ya da gamepower nama'nın tekrar 2k veya altına inmesini bekleyin zaman varsa..