Honda Civic 1.6 İes Almak

Cheazy

80+ Silver
Reaksiyon skoru
818
300-400 bandina bi ies almak istiyorum. Beyaz haric her renge tavim. R81 imza renktir bence gonulde onu ister ama bizim ulke de bi yerinden artisi olan her seyi sisirdikleri gibi r81 de sisik fiyatlar. Laci ile r81 arasindayim. Bordo 3. secenegim. Siyahta cik guzel, gride harikulade.

Sanruf boya degisen umrumda degil.

Kronik kapi sesi vs bunlarida sallamam, biliyom az bucuk. 1.5 ex geldi biyamasi 8 parcasi 3k diyo camirluga saka gibi. Neyse kibumuza donelim. Ben bu arabayi alcam ama asagi yuksri 1 sene var, su an calisiyorum kopek gibi para biriktiriyorum. İlan ararken nelere dikkat etmem gerek, alan kullanan ogut vercek abilerimi dinlemek istiyorum. Bunun disinda kafayi kirip bi saxo vts, 106 gti falan alipta doldurabilirim yeter artik diyip, sonra iese gecebilirimde hayaller ies, baska araba onermeyin simdilik herkese tesekkurler

ies ya beyaz alıcan yada kırmızı gri laci hiç iyi durmuyor zamanında en kralına bindim çevrem aktif hala binenler var en güzel duran beyazla kırmızı oem vti jantla patlıyor iki renkte cam filmi falan olmayacak kronik sorunları kapı kolu kırılması arka cam motorlarının bozulması şase panelde sıkıntı olmasın yeter arka bagaj havuzu hatasız olsun tavan boyasız bulursan daha iyi çünkü bazıları kaput açıyor yüksek hızda ön cam orijinal olması orda o hatayı öne çıkarıyor kaput açma işi nadirden takılma yani fazla diğer yazdığın araçları tavsiye etmiyorum kesinlikle manuel al aldığın araç antifrizli kullanılmış olsun

ies ya beyaz alıcan yada kırmızı gri laci hiç iyi durmuyor zamanında en kralına bindim çevrem aktif hala binenler var en güzel duran beyazla kırmızı oem vti jantla patlıyor iki renkte cam filmi falan olmayacak kronik sorunları kapı kolu kırılması arka cam motorlarının bozulması şase panelde sıkıntı olmasın yeter arka bagaj havuzu hatasız olsun tavan boyasız bulursan daha iyi çünkü bazıları kaput açıyor yüksek hızda ön cam orijinal olması orda o hatayı öne çıkarıyor kaput açma işi nadirden takılma yani fazla diğer yazdığın araçları tavsiye etmiyorum kesinlikle manuel al aldığın araç antifrizli kullanılmış olsun
km durumu ne olmlı üsatad

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,709
Üyeler
202,694
Son üye
deadnegzel62
Geri