Asus RX 9070 XT ve Ryzen 7 9800x3d Toplama Sistemin Uyumu Hakkında Fikirleriniz?

Zireael

80+
Reaksiyon skoru
56
Amazon üzerinden sıfırdan sistem toplamayı düşünüyorum nasipse. Eminim farklı farklı yerlerden alsam belki biraz daha uyguna gelebilir fakat 3-5 lira ise önemli değil. Sizden ricam bu parçalar birbiriyle uyumlu mudur? Özellikle kasa, soğutucu ve anakart hakkında farklı bir öneriniz varsa değerlendirebilirim.

sistem ss.webp

Tüm parçaları Al amazondan sıkıntı yok ama bunları burdan al fazla para ödeme benim canım sıkılıyo

Amazon üzerinden sıfırdan sistem toplamayı düşünüyorum nasipse. Eminim farklı farklı yerlerden alsam belki biraz daha uyguna gelebilir fakat 3-5 lira ise önemli değil. Sizden ricam bu parçalar birbiriyle uyumlu mudur? Özellikle kasa, soğutucu ve anakart hakkında farklı bir öneriniz varsa değerlendirebilirim.

Alıntıyı görüntüle
Bemce 5070 ti yap 2. Elden

Kasayla soğutucunun uyumluluguna kontrol edin arctic radyatörü kalın yapiyor biraz.
Teşekkürler geri bildirimin için, birkaç yere baktım sığıyormuş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tüm parçaları Al amazondan sıkıntı yok ama bunları burdan al fazla para ödeme benim canım sıkılıyo

para konusunda haklısınız fakat amazondan vade farksız 9 ya da 6 taksit yapabiliyorum. Dediğiniz siteleri kontrol ettim araya vade farkı koyuyor aynı fiyata geliyor. Yine de teşekkürler

Son düzenleme:
Hocam Sapphire Pulse ekran kartını tercih edebilirsiniz arada 1k fiyat vardı var sadece. Taksit seçeneği de yeteri kadar var gibi

n11'den Sapphire Pulse Amd Radeon Rx 9070 Xt 11348-03-20g 16gb Gddr6 Aeae2sap0009 seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Benim karta vade farkı koymuşlar hocam, Nebi Akgünün de tier listinden kontrol ettim dediğiniz ekran kartı bir tık sessiz çalışıyormuş güç limiti asusa göre bir tık kısık olduğundan dolayı. Onun dışında bilmediğim büyük bir farklılık varsa lütfen söyleyin, değerlendiririm.

Siyah - beyaz, panda bir sistem yapmak için bu donanımları özellikle seçmediyseniz;
Daha iyi ram ve daha ucuz.
Daha iyi soğutucu ve daha ucuz.
X870 ile USB 4.0 ve WİFİ7 getirisi dışında alabileceğiniz hiçbir fayda yok. WİFİ7 modem ve router fiyatları da ateş pahası. B850'de kalıp birkaç bin lira daha avantaj sağlamanız mümkün.
Seçtiğiniz SSD, DRAM bir SSD değil. Muadili Kingston, GoodRam, MLD, Corsair, WD marka SSD diskler birkaç bin lira daha hesaplı.

PSU:

Kasa:
yada

Son düzenleme:
Siyah - beyaz, panda bir sistem yapmak için bu donanımları özellikle seçmediyseniz;
Daha iyi ram ve daha ucuz.
Daha iyi soğutucu ve daha ucuz.
X870 ile USB 4.0 ve WİFİ7 getirisi dışında alabileceğiniz hiçbir fayda yok. WİFİ7 modem ve router fiyatları da ateş pahası. B850'de kalıp birkaç bin lira daha avantaj sağlamanız mümkün.
Seçtiğiniz SSD, DRAM bir SSD değil. Muadili Kingston, GoodRam, MLD, Corsair, WD marka SSD diskler birkaç bin lira daha hesaplı.
Öncelikle teşekkürler ilginiz için. Görüntü beni ilgilendirmiyor o yüzden parçaların renklerini önemsemiyorum.
Tavsiye ettiğiniz ramler vade farkı ile aynı ücrete tekabül ediyor lakin daha iyidir diyorsanız tavsiye ettiklerinizi almayı planlıyorum öyleyle.
Soğutucular hakkında da hiçbir bilgim yok, dediğiniz gibi daha iyi ve kasaya uygunsa onu da eklerim.

Anakart tavsiyesi için bu linkteki anakart uygun mudur : ANAKART

SSDlere bakacağım. Teşekkürler tekrardan

Burdan bu ikiliyi alıp anakartı iade edin. Ekran kartı 39.670₺ ye gelir.
Harika, henüz almamıştım. Teşekkürler

PSU:

Kasa:
yada
Corsair 3500X yeterli değil mi?

Son düzenleme:
Bundle paketlerde anakart iadesi, daha doğrusu tekli ürün iadesi mümkün değil. Yanlış yönlendirmeyelim. Ayrıca, bu anakart intel. İntel mi tercih edilir, AMD mi?

Geri