Kvk Servisinin Ek Ücret Çıkarması Normal mi ?

Sinerji ile bir iletişimi kursunlar o zaman. Haber ederler herhalde sen THH evraklarını her şeyini hazırla . 1-2gün bekle servis ve sinerji dönmezse onlardan bilgi almaya çalış. Çok yokuşa sürerlerse vakit kaybetmeden THH başvur
Az önce şimdi uyandım sinerji kendi kendine beni aramadan fiyat teklifini reddetmiş hocam sunulan teklife ödeme reddedildi yazıyor ekranda.Demekki bu teklif sinerjiye yapıldı oda mantıklı bulmayınca reddetti.

Az önce şimdi uyandım sinerji kendi kendine beni aramadan fiyat teklifini reddetmiş hocam sunulan teklife ödeme reddedildi yazıyor ekranda.Demekki bu teklif sinerjiye yapıldı oda mantıklı bulmayınca reddetti.
Öyle olma ihtimali yüksek. Sinerji ile iletişime geçip süreci nasıl devam ettireceklerini öğrenmeye çalışın. Birebir değişim veya muadil ürün talebinizi iletirsiniz. Fatura tutarını kabul etmediğinizi vs. tavır olarak başta koyun. THH üzerinden hakkınızı arayabileceğinizi anlasınlar. Bu sırada evraklarını hazır da tut eğer 3-5 gün oyalamaya çalışacak gibilerse THH vakit kaybetme
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Servisle işiniz yok. DOA raporunuz varsa aldığınız yerle ilerleyeceksiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,204
Üyeler
204,095
Son üye
ramazankocabiyik
Geri