Mchose X9 Siyah Kulaklık 3.499 TL

hayır x9 daha iyi

garanti olsun diyorsan titiz kullanırım diyosan param değerli diyosan razer al ama yok farklı şeyler denemek istiyosan mchose x9 al mchose'un g75pro klavyesi var bende ben kalite olarak çok beğendim ama kulaklığıyla alakalı bir bilgi veremiyorum amazon mobil uygulamada yeni hesap açmaya çalış 250 lira kupon alırsın belki
kupon hallolur da marka arasında kaldım

Gayet güzel kulaklık bende de var. Amazondan 3.5kya alınır daha aşağı fiyata adam gibi bir kablosuz kulaklık yok zaten bu konuda örnek incelemeler ve eq ayarlarını da bulabilirsiniz. İçinden yedek pad ve pop filter çıkıyor, şarjı da çok uzun gidiyor

kupon hallolur da marka arasında kaldım
razer ürünleri sen paldır küldür zarar vermediğin sürece kendi kendine bozulmayacak kadar kalitelidir çünkü bu piyasada yıllardır varlar türkiyede servisi oturmuş durumda daha fazla kullanıcı deneyimi mevcut mchose ise fiyat ve parça kalitesi açısından daha cazip ama mchose denilen marka 1 yıllık marka hiçbir geçmişi kullanıcısı doğru dürüst birikmiş verisi yok ne olacağı belli değil güvenirliği yok bu yüzden uzun vadede dayanıklılık konusunda razer daha ön planda hem mchose x9 fabrikadan 1 yıl garantiyle çıkmışsa bu da kullanılan parça kalitesiyle alakalı az çok bilgi veriyor bize adamlar 1 yıl çalışır bu demiş oluyor 1 yıl garanti vererek sonuçta

ayrıca ben razer barracuda x'ten memnunum mikrofonu oldukça iyi ses kalitesi olarak biraz kısık kalıyor tek şikayetim o ama genel olarak bir problem yaşamadım pedleri kirlenmişti makineye çoraba sıkıştırıp attım tertemiz geri çıktı bir de herhangi bir uygulaması yok tamamen üzerindeki tuşlar ve ışıklarla kullanıyorsun sadece mobil uygulama var

Gayet güzel kulaklık bende de var. Amazondan 3.5kya alınır daha aşağı fiyata adam gibi bir kablosuz kulaklık yok zaten bu konuda örnek incelemeler ve eq ayarlarını da bulabilirsiniz. İçinden yedek pad ve pop filter çıkıyor, şarjı da çok uzun gidiyor
ürün eminim kötü bir ürün değildir ancak ben şu kısımda takıldım aynı fiyat olsa razer gibi bir marka almak mı mantıklı yoksa sırf daha cazip parçalar sunuyor diye daha piyasaya yeni girmiş bir marka almak mı mantıklı? asıl soru işareti bu

razer ürünleri sen paldır küldür zarar vermediğin sürece kendi kendine bozulmayacak kadar kalitelidir çünkü bu piyasada yıllardır varlar türkiyede servisi oturmuş durumda daha fazla kullanıcı deneyimi mevcut mchose ise fiyat ve parça kalitesi açısından daha cazip ama mchose denilen marka 1 yıllık marka hiçbir geçmişi kullanıcısı doğru dürüst birikmiş verisi yok ne olacağı belli değil güvenirliği yok bu yüzden uzun vadede dayanıklılık konusunda razer daha ön planda hem mchose x9 fabrikadan 1 yıl garantiyle çıkmışsa bu da kullanılan parça kalitesiyle alakalı az çok bilgi veriyor bize adamlar 1 yıl çalışır bu demiş oluyor 1 yıl garanti vererek sonuçta

ayrıca ben razer barracuda x'ten memnunum mikrofonu oldukça iyi ses kalitesi olarak biraz kısık kalıyor tek şikayetim o ama genel olarak bir problem yaşamadım pedleri kirlenmişti makineye çoraba sıkıştırıp attım tertemiz geri çıktı bir de herhangi bir uygulaması yok tamamen üzerindeki tuşlar ve ışıklarla kullanıyorsun sadece mobil uygulama var

ürün eminim kötü bir ürün değildir ancak ben şu kısımda takıldım aynı fiyat olsa razer gibi bir marka almak mı mantıklı yoksa sırf daha cazip parçalar sunuyor diye daha piyasaya yeni girmiş bir marka almak mı mantıklı? asıl soru işareti bu
ben razer çekeyim en iyisi

yeni epısta yeni numara denicem genelfe oluyor da 3365 tl görünmesine şaşırdım
yeni numara nerden buluyon hacı ve aynı telefondan mı yapiyon ona ben de şaşırdım bayadır düşmüyodu

1. Masaüstünden kayıt olun
Mobil uygulama yerine bilgisayardan, mümkünse gizli sekmeden hesap oluşturun. Telefon yerine “Bunun yerine e-posta kullan” seçeneğini tercih edin.

2. Hesap güvenliğini ayarlayın
Kayıttan sonra Hesabım > Giriş Yapma ve Güvenlik bölümüne girip 2FA’yı mümkünse kimlik doğrulama uygulamasıyla Google Authenticator etkinleştirin. Bu, sonradan telefon doğrulaması istenme ihtimalini azaltabilir.

3. IP ve çerezleri değiştirin
Yeni hesabı farklı bir internet bağlantısı ve daha önce Amazon’da kullanılmamış temiz bir tarayıcıyla oluşturmak, hesapların ilişkilendirilme ihtimalini azaltabilir.

4. Ödeme ve adres bilgilerine dikkat edin
Eski hesapta kullanılan kartı kullanmaktan kaçının. Adres bilgilerinin farklı hesaplarda birebir aynı olması da hesapların ilişkilendirilmesine neden olabilir.

böyle yazmışlar

sesi çok vasat bilginiz olsun, sadece yer yön anlamak için cs:go,valorant vb oyunlarda çok iyi ve anlaşılır oluyor fakat en ufak bir bass vb duyamazsınız müzik dinlerken. bende var belki 3 saat kullanmışımdır o derece keyifsiz sesi.

Alıntıyı görüntüle

çin malı mchose 1 yıl garanti vermiş şaşırdık mı şaşırmadık tabi bizim ülkede yine 2 yıl garantili olarak satılıyor ama fabrikadan 1 yıl garantili olarak çıkıyor bilginize
Türkiyeyi bağlamıyor dediğin şey. Türkiyede her ürün için 24 ay garanti mecburen yapılmak zorunda. 1 yıl da olsa 2 yıl da olsa aynı şey olacak. Çoğu firma 1 yıl zorunlu garanti veriyor yurtdışında

Türkiyeyi bağlamıyor dediğin şey. Türkiyede her ürün için 24 ay garanti mecburen yapılmak zorunda. 1 yıl da olsa 2 yıl da olsa aynı şey olacak. Çoğu firma 1 yıl zorunlu garanti veriyor yurtdışında
arkadaşım mesele türkiyede 2 yıl garanti olması değil mesele ürünün 1 yıl dayanacak şekilde üretilmesi

arkadaşım mesele türkiyede 2 yıl garanti olması değil mesele ürünün 1 yıl dayanacak şekilde üretilmesi
Meanwhile scrollu patlak razer mouselar. Firmalar bu kadar kasmıyor 1 sene gitsin 2 sene gitsin diye. Razer kullanıcısı olarak barracuda almak saçma. Barracuda pro kullanmış birisi olarak almayın aldırtmayın razer kulaklık

Meanwhile scrollu patlak razer mouselar. Firmalar bu kadar kasmıyor 1 sene gitsin 2 sene gitsin diye. Razer kullanıcısı olarak barracuda almak saçma. Barracuda pro kullanmış birisi olarak almayın aldırtmayın razer kulaklık
bu bütçede farklı alternatif yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,949
Üyeler
202,749
Son üye
bakiikoc
Geri