tyuno
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 300
hocam fiyat iyi değilse ne alınabilir bu fiyat bandınaFiyat iyi falan değil ama daha da düşmez gibi
Olur ayarı paylaşsan iyi olur aslında
hocam fiyat iyi değilse ne alınabilir bu fiyat bandınaFiyat iyi falan değil ama daha da düşmez gibi
Olur ayarı paylaşsan iyi olur aslında
Sorun da o hocam bu fiyat bandında başka kulaklık yok misal az önce paylaştığım Razer Barracuda X, geçen sene 4000 liradan 2000'e düştü anlık ondan sonra daha da fırsat fiyat gelmedi kulaklık nezdindehocam fiyat iyi değilse ne alınabilir bu fiyat bandına
peki razer mi bu mu alınır ya da baska öneri var mıBu arada yeni hesap açıp mobil uygulamadan 250 lira kuponla alırsanız aynı fiyata Razer Barracuda X alabiliyorsunuz
Sorun da o hocam bu fiyat bandında başka kulaklık yok misal az önce paylaştığım Razer Barracuda X, geçen sene 4000 liradan 2000'e düştü anlık ondan sonra daha da fırsat fiyat gelmedi kulaklık nezdinde
Tartışılır ben mchose x9'un kalitesini sesini bilmiyorum razer barracuda x kullanıyorum memnunum profesyonel incelemelere bakmak lazım bulabilirsem bakayımpeki razer mi bu mu alınır ya da baska öneri var mı
yanlış mı gördüm sepette bu fiyatBu arada yeni hesap açıp mobil uygulamadan 250 lira kuponla alırsanız aynı fiyata Razer Barracuda X alabiliyorsunuz
Sorun da o hocam bu fiyat bandında başka kulaklık yok misal az önce paylaştığım Razer Barracuda X, geçen sene 4000 liradan 2000'e düştü anlık ondan sonra daha da fırsat fiyat gelmedi kulaklık nezdinde
link atar mısın benim attığım linkte 3750 gözüküyoryanlış mı gördüm sepette bu fiyat
evet öyle görünüyor ama sepetimde 3365link atar mısın benim attığım linkte 3750 gözüküyor
evet öyle görünüyor ama sepetimde 3365link atar mısın benim attığım linkte 3750 gözüküyor
Ben de bilemedim pek
mchose x9 daha iyi gözüküyor razera kıyasla ama bilemiyorum
Pazaryeri diyorum. Kendi sitesinden almak var amazon gibi pazaryerinden almak varNasıl daha iyi onlar aynı kişi![]()
Daha iyi zaten
mchose x9 daha iyi gözüküyor razera kıyasla ama bilemiyorum
Ben de bilemedim pek
hayır x9 daha iyibilmediğim için soruyorum prosu daha iyi değilmi?![]()
MCHOSE V9 Pro Black Red Gaming Kulaklık
MCHOSE HW-V9-4 — Kulak üstü kablosuz kulaklık. Çıkarılabilir mikrofon, 20Hz - 20KHz, Mobil. Gaming.Gen.TR’de inceleyin.www.gaming.gen.tr
garanti olsun diyorsan titiz kullanırım diyosan param değerli diyosan razer al ama yok farklı şeyler denemek istiyosan mchose x9 al mchose'un g75pro klavyesi var bende ben kalite olarak çok beğendim ama kulaklığıyla alakalı bir bilgi veremiyorum amazon mobil uygulamada yeni hesap açmaya çalış 250 lira kupon alırsın belkiBen de bilemedim pek