Mchose X9 Siyah Kulaklık 3.499 TL

Bu arada yeni hesap açıp mobil uygulamadan 250 lira kuponla alırsanız aynı fiyata Razer Barracuda X alabiliyorsunuz

hocam fiyat iyi değilse ne alınabilir bu fiyat bandına
Sorun da o hocam bu fiyat bandında başka kulaklık yok misal az önce paylaştığım Razer Barracuda X, geçen sene 4000 liradan 2000'e düştü anlık ondan sonra daha da fırsat fiyat gelmedi kulaklık nezdinde

Bu arada yeni hesap açıp mobil uygulamadan 250 lira kuponla alırsanız aynı fiyata Razer Barracuda X alabiliyorsunuz

Sorun da o hocam bu fiyat bandında başka kulaklık yok misal az önce paylaştığım Razer Barracuda X, geçen sene 4000 liradan 2000'e düştü anlık ondan sonra daha da fırsat fiyat gelmedi kulaklık nezdinde
peki razer mi bu mu alınır ya da baska öneri var mı

peki razer mi bu mu alınır ya da baska öneri var mı
Tartışılır ben mchose x9'un kalitesini sesini bilmiyorum razer barracuda x kullanıyorum memnunum profesyonel incelemelere bakmak lazım bulabilirsem bakayım

yanlış mı gördüm sepette bu fiyat

Ekler

• IMG_9952.webp
    IMG_9952.webp
    121 KB · Hit: 37
Ben de bilemedim pek
Screenshot_2.webp

çin malı mchose 1 yıl garanti vermiş şaşırdık mı şaşırmadık tabi bizim ülkede yine 2 yıl garantili olarak satılıyor ama fabrikadan 1 yıl garantili olarak çıkıyor bilginize

bilmediğim için soruyorum prosu daha iyi değilmi?
hayır x9 daha iyi

Ben de bilemedim pek
garanti olsun diyorsan titiz kullanırım diyosan param değerli diyosan razer al ama yok farklı şeyler denemek istiyosan mchose x9 al mchose'un g75pro klavyesi var bende ben kalite olarak çok beğendim ama kulaklığıyla alakalı bir bilgi veremiyorum amazon mobil uygulamada yeni hesap açmaya çalış 250 lira kupon alırsın belki

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,884
Üyeler
202,732
Son üye
ver bakiyim akdo
Geri