ghosting i falan nasil biliyormusunz? 260hz oc hali mesela.Bunu bir değerlendirebilirsiniz sadece bu geceye özel 9,000₺'ye düşmüş
![]()
Philips Evnia 27M2N3500PF 27" 260Hz(OC) 0.3ms 2K QHD Adaptive Sync HDR10 Fast IPS Gaming Monitör - incehesap.com
Philips Evnia 27M2N3500PF 27" 260Hz(OC) 0.3ms 2K QHD Adaptive Sync HDR10 Fast IPS Gaming Monitör fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Evnia ürünlerinde ghosting olmaz hocam sadece 100 tane monitör ürettilerse 4-5 tanesinde ışık sızması çıkabiliyor yanlış üretimden kaynaklı. Ghosting testini YouTube'a yüklemişler, beğenmezseniz 14 günde iade edebiliyorsunuz.ghosting i falan nasil biliyormusunz? 260hz oc hali mesela.
2 ay önce yaklaşık 1.5 hafta boyunca 10k civarında 2k monitör baktım . bundan daha iyisi yok bu fiyattaBunu bir değerlendirebilirsiniz sadece bu geceye özel 9,000₺'ye düşmüş
![]()
Philips Evnia 27M2N3500PF 27" 260Hz(OC) 0.3ms 2K QHD Adaptive Sync HDR10 Fast IPS Gaming Monitör - incehesap.com
Philips Evnia 27M2N3500PF 27" 260Hz(OC) 0.3ms 2K QHD Adaptive Sync HDR10 Fast IPS Gaming Monitör fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Alıyorum hocam sağolasınEvnia ürünlerinde ghosting olmaz hocam sadece 100 tane monitör ürettilerse 4-5 tanesinde ışık sızması çıkabiliyor yanlış üretimden kaynaklı. Ghosting testini YouTube'a yüklemişler, beğenmezseniz 14 günde iade edebiliyorsunuz.
Bende pc aldım bi monitör alamamıştım bugüne nasipmiş.2 ay önce yaklaşık 1.5 hafta boyunca 10k civarında 2k monitör baktım . bundan daha iyisi yok bu fiyatta
Hayırlı olsun inşaallah bir problem yaşamazsınız hocamAlıyorum hocam sağolasın
Bende pc aldım bi monitör alamamıştım bugüne nasipmiş.
çok iyi monitör hayrını gör bende almak istiyorum bunu ama yks denen şirret yüzünden cokzorAlıyorum hocam sağolasın
İnşallah hocam hepde bana denk gelir helal para diyemi bilmiyorumHayırlı olsun inşaallah bir problem yaşamazsınız hocam
İnşallah daha iyisi senin olur<3çok iyi monitör hayrını gör bende almak istiyorum bunu ama yks denen şirret yüzünden cokzor
bu fiyatta çok iyi ghosting performansı gecikme değeri hz değeri 10bit 2k tek eksisi pivot değil bende zaten monitör kolu var bu fiyattada bu özelliklerde olup pivotu olan monitör bulaman zaten bi gigabyte g27q20 var o da 210hz . ben olsaam bunu alırdımAlıyorum hocam sağolasın