Ne ondan önce ne de sonra öyle indirim gelmedi hocam2 ay önce n11'de 3900 civarına düşen lexar'dan sonra kötü indirim.
Değerleri nasıldı hocam? Sağlık falan durumu. Birde ne zaman almıştınızfos çıktıaynısını ikinci elde 3200e aldım
![]()
Ona bakarsan bende aynısını 1 sene once 1400e aldim 2. El fiyatlar değişti artıkfos çıktıaynısını ikinci elde 3200e aldım
![]()
ben yeni aldım ama 3200tlden ikinci eldeOna bakarsan bende aynısını 1 sene once 1400e aldim 2. El fiyatlar değişti artık
mld nin hızlar daha yüksek değil mi niye iade edeceksin kiGeçen hafta MLD M500 Ultra 1TB 7000-4700MB NVMe 2280 Gen4X4 SSD yi 6800 e Hepsiburada dan almıştım yetişseydim Kingston alır mld yi iade ederdim fırsat olmadı
Dediği hızı vermiyor maalesef 5k okuma 4k yazma çıkıyor en fazla mld ise 7k okuma 4 küsür yazma demiş ama değilmld nin hızlar daha yüksek değil mi niye iade edeceksin ki
oha bunun bi içeriğini felan yapan olsa çok iyi olurdu abiyi nası etiketliyoruz @Abdullah HacıgülDediği hızı vermiyor maalesef 5k okuma 4k yazma çıkıyor en fazla mld ise 7k okuma 4 küsür yazma demiş ama değil