Yardım 2k 240hz OLED Monitör

zynlouud

80+
Reaksiyon skoru
1
Herkese Merhaba, OLED monitörler hakkında, kendim almadan önce, yavaş yavaş araştırarak bilgi sahibi olmaya çalışıyorum ve bu yüzden yanlış bir bilgi söylersem kusura bakmayın. Ben 2K 240Hz OLED bir monitör arıyorum. İlk kez kullanacağım için dikkatli seçmeye çalışıyorum. İlk başta penta tandem monitörlerleri düşünmüştüm ama fiyatları 40k üstü, 4. nesil tandem monitörlere baktım sanırım onlarda çok benzer fiyatlarda. 3. nesil bir monitör almak çok büyük bir eksikliğe sebep olur mu? Monitörü hem akşam hemde sabah kullanıyorum ayrıca. Aklımda bu modeller vardı:

Mesela bu tarz modellerde temizlikte ekstra sorun yaşar mıyım? Sanırım bazen monitörlerin içinden çıkar mikrofiber bezle bile silerken mikro çizikler olabiliyormuş.

Başka model ve tavsiyelerinize açığım!

Son düzenleme:
Gayet başarılı model sadece anti flicker neo proximity sensöru olsaydı daha başarılı olurdu

Teşekkür ederim.

https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-xg27aqwmg-26-5-tandem-oled-gaming-2560x1440-0-03ms-280hz-1500cd-hdr-max-dp-hdmi-usb-3-yil-garanti-p-HBCV0000BK70EK?magaza=BETA PLUS TEKNOLOJİ&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.md:pricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&mwebtoapp=1&v=1.78.2

Sanırım bu 4. Nesilmiş. Belki bütçeyi zorlarsam bu fiyat bandına çıkabilirim. Daha karar veremedim. Sizin attığınızı kesinlikle not aldım!
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim, bakacağım mutlaka!
O asus ile attığım LG arasında kalmıştım hocam, LG dün incehesap gaming gecesinde indirime girdi ve onu aldım. Her ikisi de güzel monitör, asusun biraz daha artısı varmış anladığım kadarıyla ama aradaki fiyat farkı tamamen size kalmış.

Mesela bu tarz modellerde temizlikte ekstra sorun yaşar mıyım? Sanırım bazen monitörlerin içinden çıkar mikrofiber bezle bile silerken mikro çizikler olabiliyormuş.
benim ilk oled deneyimimdi o yüzden baya sorun yaşadım temizlikle, bu oledlerde temizlik işinin bir standartı olmadığı sürece sıkıntı temizlikte sıkıntı yaşayıp yaşamamak çok kişisel

Geri