zynlouud
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Herkese Merhaba, OLED monitörler hakkında, kendim almadan önce, yavaş yavaş araştırarak bilgi sahibi olmaya çalışıyorum ve bu yüzden yanlış bir bilgi söylersem kusura bakmayın. Ben 2K 240Hz OLED bir monitör arıyorum. İlk kez kullanacağım için dikkatli seçmeye çalışıyorum. İlk başta penta tandem monitörlerleri düşünmüştüm ama fiyatları 40k üstü, 4. nesil tandem monitörlere baktım sanırım onlarda çok benzer fiyatlarda. 3. nesil bir monitör almak çok büyük bir eksikliğe sebep olur mu? Monitörü hem akşam hemde sabah kullanıyorum ayrıca. Aklımda bu modeller vardı:
Mesela bu tarz modellerde temizlikte ekstra sorun yaşar mıyım? Sanırım bazen monitörlerin içinden çıkar mikrofiber bezle bile silerken mikro çizikler olabiliyormuş.
Başka model ve tavsiyelerinize açığım!
MSI 26.5" MAG 271QP QD-OLED X28, Gaming Monitör, WQHD, 16:9, Flat, QD-OLED, 280Hz 0.03ms, FreeSync Premium Pro, Pivot : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI 26.5" MAG 271QP QD-OLED X28, Gaming Monitör, WQHD, 16:9, Flat, QD-OLED, 280Hz 0.03ms, FreeSync Premium Pro, Pivot : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Mesela bu tarz modellerde temizlikte ekstra sorun yaşar mıyım? Sanırım bazen monitörlerin içinden çıkar mikrofiber bezle bile silerken mikro çizikler olabiliyormuş.
Başka model ve tavsiyelerinize açığım!
Son düzenleme: