Tefondan Monitöre 120hz Görüntü Aktarımı

Reaksiyon skoru
56
Öncelikle selamünaleyküm arkadaşlar. Bir sorun olacak resimde gördüğünüz teşkilat pubgmobile oynamak için kurulmuş bir teşkilat. Resimlerde görmüş oldugunuz üçgen sekilde olan alet scorpion 2, bu ana cihaz klavye mouse telefon arasındaki bağlantıyı kurup klavye mouse üzerinden pubg Mobile oynamamı sağlıyor. Diğer resimde görmüş olduğunuz cihaz ise ugreen marka telefonu kablo ile monitöre yansıtmak için bir aracı(hub). Şimdi ben monitöre yansıtma yaptığım zaman 60 fps alıyorum ben 120 FPS almak istiyorum bunun için bir aracı(hub) yansıtma cihazı almak istiyorum önerileriniz nedir belki benim kurduğum teşkilat ile ilgilenen de olur. Yardımcı olurum.

Ekler

• 20006.webp
    20006.webp
    718.9 KB · Hit: 21
  • 20012.webp
    20012.webp
    59.8 KB · Hit: 20
  • 20013.webp
    20013.webp
    156.5 KB · Hit: 19
telefonun 120 hz çıkış desteği verebiliyormu ilk olarak bu önemli

:ROFLMAO: sistem çok fena hemde mobilden klavye ile oynayınca baya avantajlı oluyorsunn

merak ettiğim başka bir şey var. tüm bu çileyi neden çekiyorsun? mobil için pc setup ı zorlamak ne alaka? mobilin ne mantığı var? gerçekten merak ettim.

:ROFLMAO: sistem çok fena hemde mobilden klavye ile oynayınca baya avantajlı oluyorsunn
30 yaşına merdiven dayadım. Klavye gamepad telefon fark etmeksizin benden daha iyi oynayan en az %85-90 lık kesim var. O yüzden benimki sadece fantezi. Telefondan daha iyi oynayanlar var 🫣😅
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

merak ettiğim başka bir şey var. tüm bu çileyi neden çekiyorsun? mobil için pc setup ı zorlamak ne alaka? mobilin ne mantığı var? gerçekten merak ettim.

Pc almak istemiyorum. Çünkü oynamiyorum. Bu şekilde kafa dagitmak için oynayabilecegik bir sistem beni mutlu etmeye yetiyor 🙃

30 yaşına merdiven dayadım. Klavye gamepad telefon fark etmeksizin benden daha iyi oynayan en az %85-90 lık kesim var. O yüzden benimki sadece fantezi. Telefondan daha iyi oynayanlar var 🫣😅
ben ipadle oynuyorum o bile telefona göre avantajlı oluyor senin sistem daha iyi olması lazım :ROFLMAO::ROFLMAO:

1788625037405.webp

belki iş görür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,711
Üyeler
202,695
Son üye
Ramazanb.
Geri