Forumdan birinin de dpi olayını teyitlemesi iyi oldu teşekkürler.beyler 1 haftadan fazladır kullanıyorum bu dpi değiştirme olayını ara ara yapıyor bilginiz olsun kısa süre içerisinde kendi kendine düzeliyor ama fps oyunları oynayan kesim için çok iyi olmaz bu durum bilginiz olsun ben fps oyunları oynamadığım için iade edip etmeme konusunda çok emin değilim
Darmoshark m3 v2 veya atk a9 falan almak daha mantıklıBen de aldım geçen hafta elime geçti. Artıları, eksileri sayacağım ama eksileri çok fazla. Özet geç diyenler için, çok problemli bir mouse, macera yaşamak istemeyenler için kesinlikle önermiyorum.
Eksi 1 : yazılımdan "lower power alert" kısmını ne kadar %20 çekmeye çalışsam da olmadı.
Eksi 2 : fps oynayanlar için Kovaacks diye bir uygulama var, Steam'de satılıyor. Bu mouse o uygulamada takılıyor. Aynı şekilde Steelseries 3daimtrainer uygulmasında takılıyor. Cs2'de takılıyor. Okadar takılıyor ki, takım arkadaşlarım da farketti.
Eksi 3 : Yazılımı üzerinden ayarladığınız dpi değeri, mouse açılıp kapanınca veya dongle ı çıkarıp takınca default ayara geri dönüyor.
Eksi 4 : Yazılımı dengesiz çalışıyor. Yaptığınız herhangi bir değişikliği bir kaç kez kontrol etmelisiniz, yoksa kafasına göre değiştirebiliyor.
Eksi 5 : Click sesine alışmanız lazım, pek kaliteli hissi vermiyor.
Tek artısı :
Hafif olması.
Mediamarkt'la yarın iletişime geçip iade oluşturmaya çalışacağım.
Takılma sorununu yaşayıp çözen bir arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim. Onu çözersem iade etmem.
Not: yazılımı kaldırıp tekrar kurdum, usb portunu değiştirdim. Pilin dolu olmasına dikkat ettim, firmware en son sürüm.
Son sürüm firmware sıkıntılı. Kutudan çıkan sürümle (4.1.0.7) kullanıyorum lower power alert problemi hariç hiç bir sorun yokBen de aldım geçen hafta elime geçti. Artıları, eksileri sayacağım ama eksileri çok fazla. Özet geç diyenler için, çok problemli bir mouse, macera yaşamak istemeyenler için kesinlikle önermiyorum.
Eksi 1 : yazılımdan "lower power alert" kısmını ne kadar %20 çekmeye çalışsam da olmadı.
Eksi 2 : fps oynayanlar için Kovaacks diye bir uygulama var, Steam'de satılıyor. Bu mouse o uygulamada takılıyor. Aynı şekilde Steelseries 3daimtrainer uygulmasında takılıyor. Cs2'de takılıyor. Okadar takılıyor ki, takım arkadaşlarım da farketti.
Eksi 3 : Yazılımı üzerinden ayarladığınız dpi değeri, mouse açılıp kapanınca veya dongle ı çıkarıp takınca default ayara geri dönüyor.
Eksi 4 : Yazılımı dengesiz çalışıyor. Yaptığınız herhangi bir değişikliği bir kaç kez kontrol etmelisiniz, yoksa kafasına göre değiştirebiliyor.
Tek artısı :
Hafif olması.
Takılma sorununu yaşayıp çözen bir arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim. Onu çözersem iade etmem.
Not: yazılımı kaldırıp tekrar kurdum, usb portunu değiştirdim. Pilin dolu olmasına dikkat ettim, firmware en son sürüm.
firmware (4.1.0.7) kullanıyorumSon sürüm firmware sıkıntılı. Kutudan çıkan sürümle (4.1.0.7) kullanıyorum lower power alert problemi hariç hiç bir sorun yok
Bizim kendimizi kandırma şekliSon sürüm firmware sıkıntılı. Kutudan çıkan sürümle (4.1.0.7) kullanıyorum lower power alert problemi hariç hiç bir sorun yok
-Ben de aldım, geçen hafta elime geçti. Artıları, eksileri sayacağım ama eksileri çok fazla. Özet geç diyenler için, çok problemli bir mouse, macera yaşamak istemeyenler için kesinlikle önermiyorum.
Eksi 2 : fps oynayanlar için Kovaacks diye bir uygulama var, Steam'de satılıyor. Bu mouse o uygulamada takılıyor. Aynı şekilde Steelseries 3daimtrainer uygulmasında takılıyor. Cs2'de takılıyor. O kadar takılıyor ki, takım arkadaşlarım da farketti.
Tek artısı :
Hafif olması.
Senin pc bozuk öyleyse. Bende gayet iyi çalışıyorfirmware (4.1.0.7) kullanıyorum
Vah vah, o kadar adamın pc bozuk ama seninki düzgün. Yorumda yazanlar falan hep bozmuş pcyi. Kesin amd ekran kartı kullanıyorlar ondan bozulduSenin pc bozuk öyleyse. Bende gayet iyi çalışıyor