İtopya’Nın Müşteri Hizmetleri Şarkısı Çok Kötü.

ahmttunc

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,876
Aldığım RAM bozuk çıktı, servise göndereceğim. Müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışıyorum, sıra var. Sırada beklerken çalan şarkıları (jingle) rezalet ötesi.

Duyduğum sözler şöyle;

Seni bile toplar itopya, babana da toplar itopya

Manitam soğuyo da makinam soğumuyor?

Seni bile seni bile seni bile seni bile (aşırı hırslı bir sesle) seni bile toplar itopya

Kralını toplar itopya, moralini toplar itopya, babana da toplar itopya, seni bile toplar bu itopya

Şu an hala bekliyorum, 5 dakika oldu bekleme sürem ama bu 5 dakikada bile oldukça rahatsız etti. Bu jingle kimin aklına geldi acaba çok merak ettim.

Tamam da biz bu rezalet sözleri okumak zorunda mıydık suçumuz neydi :kekw:
Aç da dinle asıl rezaleti gör
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Müşteri hizmetleri de hiç yardımcı olmadı sağolsun. Ups yok diyorum olsun ara onlar gelir alır diyor.

Aldığım RAM bozuk çıktı, servise göndereceğim. Müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışıyorum, sıra var. Sırada beklerken çalan şarkıları (jingle) rezalet ötesi.

Duyduğum sözler şöyle;

Seni bile seni bile seni bile seni bile (aşırı hırslı bir sesle) seni bile toplar itopya

Kralını toplar itopya, moralini toplar itopya, babana da toplar itopya, seni bile toplar bu itopya

Şu an hala bekliyorum, 5 dakika oldu bekleme sürem ama bu 5 dakikada bile oldukça rahatsız etti. Bu jingle kimin aklına geldi acaba çok merak ettim.
Bu ne oğlum ciddi misin ÖWŞĞSEŞŞSEĞĞXD

Yeminle, ara müşteri hizmetlerine bağlanma kısmına ilerle. Sırada bekle dinle sadece
Vallahi merak ettim arıyom şimdi
IMG_2205.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyler 20 kişi sırada diyor dinleyen çıksın

Duyduğum sözler şöyle;

ben de dinledim bu ne yaw 😂

Gerçekmiş HQSPLWLSLSL yalnız yellowossi diye bir adam var o mu seslendiriyor acaba sesi birebir.

Geri